Setari Cookie-uri

Shakira si Gisele Bundchen vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

MarK Zuckerberg, zgarcit sau doar indragostit? Finantatorul Facebook i-a cumparat sotiei sale un inel de logodna cu rubine, care a costat doar 25.000 de dolari, informeaza DailyMail. Zic "doar" deoarece starurile se sparg in figuri atunci cand vine vorba despre inelele de logodna (vezi cazul Angelinei Jolie, care umbla cu un inel cu diamant in valoare de un milion si jumatate de dolari).

Gisele Bundchen este insarcinata. Fotomodelul asteapta cel de-al doilea, copil, informeaza Click. Bundchen si sotul sau, jucatorul de fotbal american Tom Brady, mai au impreuna un baietel in varsta de doi ani.

Shakira se pregateste de cea mai incendiara sedinta foto de pana acum. Dupa ce a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, cantareata a hotarat sa le multumeasca fanilor, oferindu-le un mic cadou: un pictorial in Playboy, informeaza ColombiaReports. Daca va accepta oferta lui Hugh, Shakira va primi din partea acestuia 50 de milioane de dolari, pe care ii va dona in intregime persoanelor nevoiase.

Citește și:

Tudor Chirila considera ca rockul ajuta la formarea personalitatii oamenilor. "Sa asculti Pink Floyd e ca si cum ai citi literatura clasica. Rockul e necesar pentru formarea unei educatii corecte, din punctul meu de vedere.", a declarat solistul trupei Vama.

Alex Velea vrea sa dea cu lumea in aer. Cantaretul se pregateste de spectacolul pe care il va sustine la Romanian Music Awards, de care este foarte incantat: "O sa dau cu lumea in aer, o sa ii distrez foarte mult. O sa ii fac sa se bucure, sa fie inca o data mandri ca am acelasi sange, ca suntem olteni. Avem o energie aparte. Suntem bataiosi. Ma bucur foarte mult ca e acasa, tuturor ne place acasa.", a declarat Alex Velea

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.