Setari Cookie-uri

Kanye West si Justin Timberlake vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Oana Zavoranu arunca bomba: "Pepe nu traieste cu sotia lui, ci cu noi trei. Pepe o obliga pe ea sa traiasca cu mine, daca nu sunt fizic in casa, sunt prezenta cu ei peste tot. Daca ar iubi-o pe Raluca si ar respecta-o, ar trebui sa taca, sa fie spectator si sa vada ce am eu.", a declarat Oana informeaza Click.

Este oficial: Justin Timberlake se insoara. Cantaretul s-a logodit cu Jessica Biel anul trecut, in perioada Craciunului, iar in acest weekend cei doi au petrecut alaturi de cativa prieteni apropiati, intr-un cadru foarte intim, informeaza People.

Smiley isi pune fanii la slabit. "Concertul meu in general isi propune sa te treaca prin toate starile. Imi place sa cred ca oamenii simt emotii adevarate la concertele mele. Se transpira cu adevarat. Intotdeauna cant live cu trupa, nu exista o alta varianta, de asta am muncit atatia ani ca sa pot sa imi permit sa cand doar live. Nici mie nu mi-a fost usor la inceput, e destul de greu, am avansat, al evoluat si cred ca voi evolua din ce in ce mai mult.", a declarat Smiley.

Citește și:

Kanye West, nemultumit de stilul lui Kim Kardashian. Rapperul vrea sa o invete pe Kimmie cum sa fie sexy. "Lui Kanye nu ii place de iubita lui deoarece nu indrazneste sa fie diferita. Ea alege haine normale, care o fac sa arate banal. Ar trebui sa incerce mai multe tipuri de vestimentatie, sa fie mai obraznica.", a declarat o sursa informeaza DailyMail.

Angelina Jolie si Brad Pitt isi distreaza copiii intr-un mod spectaculos. Cei doi au angajat o trupa de actori profesionisti, care ii viziteaza si ii invata sa cante pe cei sase pitici. Cuplul doreste sa organizeze in mod regulat astfel de sesiuni de dans si karaoke in locuinta lor din Anglia, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.