Setari Cookie-uri

Citeste aici marturisirea sfasietoare a Printului William!

Credeati ca Printul Willliam este fericit pe deplin?

Printul William a acordat un interviu la Clarence House, casa in care el locuieste alaturi de Kate, pentru show-ul The Jubilee Queen, care va aparea pe postul ABC. William a vorbit despre sentimente, relatia lui cu Kate, dar si despre faptul ca si-ar fi dorit ca mama lui sa isi cunoasca nora:

"Mi-as dori ca mama sa fie printre noi. Sunt momente in care stau si ma gandesc, spunandu-mi ca ar fi fost fantastic daca era si ea. Este foarte trist, ca mama, sa nu iti poti vedea copilul asezat la casa lui.

Cred ca s-ar fi bucurat foarte mult pentru mine si ar fi fost foarte fericita in ziua nuntii. Sper din tot sufletul ca ar fi fost mandra de amandoi. Ma intristez cand ma gandesc ca niciodata nu a avut sansa de a o cunoaste pe Kate. Ar fi iubit-o pe Kate.

Ziua nuntii a fost una din zilele in care am simtit euforie. In acelasi timp, eram complet ingrozit. Doua bilioane de oameni ne urmareau fiecare miscare."

Citește și:

Harry, fratele Printului William, a vorbit si el despre mama sa, dar si despre nunta regala de pe 29 aprilie anul trecut:

"Mama ar fi devenit cea mai buna prietena a lui Kate. I-ar fi placut la nebunie sa fie la ceremonie. Legat de ziua nuntii, toata lumea a fost nervoasa, chiar si eu. Era asa de ciudat deoarece ne priveau milioane de bilioane de oameni. Toate privirile erau atintite spre noi. Spre fericirea noastra, a celorlalti, multi erau interesati de ei doi (William si Kate).", a declarat Printul Harry, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.