Setari Cookie-uri

Lady Gaga si Andreea Marin vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Lady Gaga stabileste recorduri, devenind prima persoana din lume care depaseste 25 de milioane de prieteni pe Twitter. "25 de milioane de monstri. Wow. Oficial, ma simt cea mai norocoasa fata din lume in aceasta zi.", a scris Gaguta pe contul sau, informeaza DailyMail.

Andreea Marin vorbeste despre scandalurile sexuale in care a fost implicat Stefan Banica: "Nu sunt facuta pentru confesiuni atat de personale, tocmai de aceea unele cupluri de persoane publice au mari probleme, probabil, pentru ca accepta sa fie ca o carte deschisa. Eu nu vad un avantaj in asta, dimpotriva, am invatat ca a fi protector cu familia ta este mai intelept. Desigur ca nu sunt absurda, raspund la intrebari firesti, dar nu intru prea adanc in confesiuni legate de intimidate. Suntem un cuplu normal, nu suntem perfecti, avem si necazuri, nu doar bucurii, ne crestem insa copiii cu dragoste si cu credinta ca ei sunt cea mai mare realizare pentru orice parinte.", a declarat vedeta informeaza Libertatea.

Citește și:

Catalin Botezatu vorbeste despre frumusete: "Pana la orele amiezii nu e prea indicat ca o femeie sa poarte tocuri de 15 centimetri sau o fusta pana la fund pentru ca arata vulgar. Rochia neagra si costumul deux-pieces nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Sunt un colac de salvare in orice impas vestimentar. Nu uitati, o femeie poate fi frumoasa si fara foarte multi bani, decolteuri si accesorii inutile.", a declarat designerul informeaza Click.

Kim Kardashian si Kanye West isi cauta un loc de nebunii. Cei doi sunt pusi primii pe lista pentru a fi anuntati in momentul in care este pusa o casa la vanzare. Intre timp, pentru a face rost de bani, Kim a decis sa isi vanda casuta din Beverly Hills, cerand pe ea 5 milioane de dolari, informeaza DailyMail.

Giulia, proaspata mamica, este unul dintre artistii care vor urca pe scena Romanian Music Awards de la Craiova, pe 8 iunie. Nerabdatoare si cu emotii, Giulia s-a pregatit intens pentru aparitia ei de la cea de-a zecea editie a premiilor. “Deja am emotii foarte mari pentru Romanian Music Awards pentru ca am pregatit ceva senzational, nu am mai aparut asa pana in acest moment. E prima mea aparitie de la nastere, dar si prima aparitie fara DJ Project”, a marturisit Giulia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.