Setari Cookie-uri

Shakira si Catrinel Menghia vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Shakira asteapta un bebe. Cantareata columbiana este insarcinata in doua luni cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, informeaza Tv Notas. Se pare ca cei doi s-au mutat deja impreuna, intr-o vila cumparata in Barcelona, unde planuiesc sa il creasca pe cel micut.

Catrinel Menghia promoveaza inghetata de baut. Frumosul model a semnat zilele trecute un contract de mii de euro, devenind astfel imaginea primei inghetate de baut din lume, lider de piata in Italia, informeaza Click.

Miley Cyrus se marita. Vedeta a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, actorul Liam Hemsworth, si pentru ca toata lumea sa stie, aceasta a postat pe Twitter o fotografie cu inelul de logodna, informeaza TheSuperficial. "Sunt atat de fericita ca sunt logodita. Vreau sa imi continui viata si sa fiu impreuna cu Liam. Raiul este un loc pe pamant, daca stii unde sa il gasesti. Il iubesc pe Liam mai mult azi decat ieri, insa il iubesc mai putin azi decat il voi iubi maine. Viata e frumoasa.", au fost cuvintele lui Miley Cyrus.

Citește și:

Rihanna, din nou la spital. Cantareata si-a anulat zece concerte din Londra deoarece s-a simtit atat de obosita si deshidratata (pe romaneste a baut atat de mult) incat nu a putut urca pe scena, informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.