Setari Cookie-uri

Megan Fox si Gisele Bundchen vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Este sezonul bebelusilor. Gisele Bundchen va deveni mama pentru a doua oara. Chiar daca frumosul model nu facut nicio declaratie, informatia despre sarcina a fost ulterior confirmata de prietenii vedetei, informeaza Click.

Megan Fox, bu burtica de bebe. Actrita a fost surprinsa zilele trecute iesind de la un salon de cosmetica, afisand o burtica proeminenta destul de proeminenta. Megan refuza sa comenteze zvonurile referitoare la sarcina. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Anca Neacsu, fosta solista a trupei Asia, s-a maritat in secret. "Ne-am casatorit pe iaht si am zis 'Yes! Why not? Honey, we have to dance gaina in fata blocului', a declarat vedeta. Potrivit Cancan, Anca s-a casatorit cu iubitul ei in Turcia, urmand sa mai aiba doua nunti religioase.

Cindy Lauper, zeita nonconformistilor. "Cindy Lauper este o zeita a nonconformistilor. A fost o cantareata neobisnuita de la inceput si a reprezentat un model pentru numerosi artisti. In ani 1980, Cindy Lauper se batea cu Madonna la capitolul popularitate, dar lupta a fost castigata de cea din urma.", a declarat Liana Stanciu.

Citește și:

Liliana Pintilei, cunoscuta in Romania ca romanca lui Enrique Iglesias, a devenit recent imaginea unei organizatii din Italia care se ocupa de adoptia internationala si de drepturile copiilor orfani. Acest lucru a sensibilizat-o pe frumoasa romanca, care se gandeste serios sa devina mama si sa adopte astfel un copil care are nevoie de un camin in care sa creasca linistit, dar si de un parinte iubitor care sa-i ofere siguranta zilei de maine.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.