Setari Cookie-uri

Rihanna si Jennifer Aniston vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Angelina Jolie a stabilit data nuntii. Actrita a apelat la un calugar budist pentru a o ajuta sa aleaga data nuntii ei cu Brad Pitt. Vedeta nu vrea sa dezvaluie inca aceasta data presei deoarece este superstitioasa si crede ca se va intampla ceva rau, informeaza Click.

Michel Telo este acum un div. Dupa sase luni de negocieri la sange, cantaretul hit-ului Ai se eu te pego a acceptat sa vina in concert in Romania. Suma pe care acesta a cerut-o a fost de 150.000 de euro (cam mult pentru o vedeta care are o singura piesa, nu?). Michel Telo va canta pe 19 august la Mamaia, informeaza Libertatea.

Loredana Groza isi permite. Cantareata a cheltuit peste 3.000 de lei pe o palarie unicat. Palaria este pictata manual de Willow, un artist italian, pentru Adina Buzatu, informeaza Cancan.

Rihanna, pudica?! Cantareata este pusa la zid de mai multe persoane care sustin ca aceasta a folosit o dublura in realizarea spotului publicitar pentru Armani. RiRi s-a suparat cand a auzit "ofensele" aduse si a facut ce a stiut ea mai bine: a injurat ca la usa cortului, informeaza DailyMail.

Citește și:

Are 40 de ani, insa arata ca la 20. Jennifer Aniston spune ca apeleaza mereu la trucuri ieftine pentru a arata bine. Cremele ei nu depasesc 5 euro bucata, actrita folosind mai mult metodele naturiste pentru pielea sa, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.