Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Pepe vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Bianca Dragusanu, insarcinata?! Cum nu mai este in atentia presei de cand a parasit micile ecrane, Bianca face tot posibilul sa mai apara si ea pe primele pagini ale ziarelor. De data aceasta, vedeta noastra arunca bomba: ar cam fi insarcinata. Nici ea nu stie foarte bine asta, insa spune in gura mare la tv: "Orice femeie face minim 3 teste de sarcina in viata, e normal. Acum nu mai sunt cu liniute, ci cu buline. Daca va fi ceva, se va vedea, ma voi modifica. Prefer sa nu va spun rezultatul, daca va fi, veti vedea, probabil peste 7 luni.", a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

Pepe rade de Oana Zavoranu. Dupa ce l-a batjocorit pe la toate televiziunile posibile, Pepe s-a plictisit de vorbele Oanei, asa ca a inceput si el sa se distreze pe seama fostei sale sotii: "Ea e singurul caz din lume de femei care a vrut sa isi ia drac. Si avea trei dorinte: sa moara ma-sa, sa se impace cu Tudy si sa ajunga vedeta la Hollywood. Uite ce drac si-a luat ca s-a impacat cu ma-sa, Tudy nu vrea sa mai auda de ea si i-a si expirat viza de America. Asta e, nu a fost dracul bun.", a spus Pepe la Cancan TV informeaza Cancan.

Citește și:

Dupa lovitura primita la cap, lui Lady Gaga ii vin din nou idei traznite. De data aceasta, cantareata vrea sa isi faca palarie umpluta cu gandaci vii. "Lady Gaga cauta de mult timp palaria potrivita pentru rochia ei facuta din carne. Ea numeste gandacii ca fiind monstrii vii din viata ei dupa ce a aflat rezultatele studiului. Acum vrea sa-i poarte tot timpul cu ea intr-o palarie.", a declarat un apropiat al vedetei, informeaza Click.

Ernest se insoara. Fostul prezentator al emisiunii Tradati in dragoste isi pune pirostriile. Acesta mai are doar 10 zile de burlacie, dupa care se asaza la casa lui, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.