Setari Cookie-uri

Carmen Harra si Dan Bittman vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Carmen Harra are o aura de n-o poate duce. Pentru ca isi permite, aceasta face consultatii prin telefon, cerand pana la 600 de dolari pe ora. Ai suficienti bani de aruncat pe fereastra? Carmen te ajuta sa scape de ei foarte usor. Nu va permiteti o ora intreaga? Nu-i nimic, Carmencita taxeaza si la un sfert de ora: 200 de dolari, informeaza Click. Si cand te gandesti ca nici pe Elodia nu a gasit-o.

Apar barfele. Se pare ca unul dintre motivele principale pentru care Laura Cosoi s-a despartit de Smiley ar fi Sore. Potrivit Cancan, cantareata este nedespartita de Smiley, care il insoteste prin toate locurile prin care acesta merge.

Dan Bittman se pregateste de o mare schimbare. Solistul trupei Holograf a renuntat la emisiunea sa, Danutz SRL, pentru postura de jurat la X Factor, care va debuta in toamna, informeaza Libertatea.

Khloe Kardashian, sora mai mica a lui Kim Kardashian, face tot posibilul sa ramana insarcinata. Vazand ca nicio metoda nu este eficienta, vedeta a hotarat sa inceapa un tratament de fertilizare: "Dupa ce au incercat luni intregi sa faca un bebelus, Khloe si Lamar au vrut sa incerce si o alta metoda, mai extrema. Khloe a mers deja la clinica pentru a incepe procesul de fertilizare. Kim o sustine in tot ceea ce face si merge cu ea la toate consultatiile.", a declarat o sursa informeaza TheSuperficial.

Citește și:

Si la Hollywood este posibil asa ceva. Mark Wahlberg, celebrul star american in varsta de 41 de ani se pregateste pentru a isi lua diploma de bacalaureat. Fiind ocupat cu viata profesionala, el nu a reusit sa termine liceul, asa ca s-a inscris recent la un curs online, in urma caruia poate obtine mult asteptata diploma de bacalaureat, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.