Setari Cookie-uri

Rihanna si Jennifer Lopez vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Rihanna, motiv de scandal. Se pare ca fostul iubit al cantaretei, batausul Chris Brown, s-a luat la bataie intr-un bar cu Drake, cel care se tine dupa fusta Rihannei. Potrivit TheSuperficial, cei doi "gentlemani" au inceput sa se bata ca la usa cortului, 5 oameni fiind raniti in timpul luptei.

Jennifer Lopez nu se marita. Actrita prefera sa traiasca in concubinaj cu partenerul sau, Casper Smart, decat sa se casatoreasca pentru a patra oara. Cantareata si-a lamurit fanii in privinta zvonurilor legate de logodna dintre ea si Casper: "Barfe! Nu va lasati pacaliti de acestea. Nu ne-am logodit!", a scris Jennifer Lopez pe site-ul personal, informeaza Click.

Mihai Bendeac a dezvaluit cine va face parte din juriul X actor. Potrivit spuselor actorului, Cheloo a fost cooptat pentru cel de-al doilea sezon al show-ului. "Consider ca decizia si, evident, ideea in sine de a-l coopta pe Cheloo in juriul X Factor, reprezinta cel mai promitator moment al acestei televiziuni de ceva ani incoace. E ceva ce vine intr-un moment neasteptat.", a scris Mihai Bendeac pe blogul sau, informeaza Click.

Citește și:

Angelina Jolie, indragostita de Kate Middleton. Nimeni nu este imun la Efectul Kate. Actrita hollywoodiana a invitat-o pe ducesa la petrecerea Premiilor Olimpice, ce va fi organizata de cuplul Brangelina, pe data de 25 iulie, in cinstea sportivului Muhammad Ali, informeaza DailyMail.

Elena Basescu si logodnicul sau, Bogdan Ionescu, se afla in febra pregatirilor pentru nunta. Potrivit Libertatea, marele eveniment va avea loc in septembrie. EBA a hotarat ca rochita de mireasa sa si-o achizitioneze de la Paris pentru pretul de 10.000 de euro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.