Setari Cookie-uri

Video incredibil: Povestea Cenusaresei a devenit realitate

Cateodata este bine sa credem in basme.

O adolescenta din Statele Unite si-a dorit intreaga viata sa intre la Harvard (nu, in povestea mea nu este vorba despre print si printesa, ci despre realitatea vietii), iar visul ei a devenit realitate. Tanara era o fata normala, cu o situatie financiara destul de scazuta. De aceea pentru a se intretine, ea venea dis de dimineata la scoala pentru a curata salile liceului in care studia. In timp ce curata mizeria din toalete si de pe holuri, tanara repeta in minte tot ce invatase pentru teste si examene. La cursuri era cea mai activa eleva, nu intarzia niciodata si avea numai note mari.

A trebuit sa se descurce singura deoarece parintii sai, dependenti de droguri, au hotarat sa o paraseasca chiar in momentul in care ea era plecata in tabara.

"Mama si tata nu mai erau de gasit. N-aveam nici cea mai mica idee unde plecasera. Telefonul lor era suspendat. Imi faceam temele la lumina lumanarii. A trebuit sa folosesc o soba cu lemne, care era singura sursa de caldura, sa imi pregatesc cate ceva de mancare".

Citește și:

Imediat dupa terminarea liceului, a depus dosarul sau pentru patru universitati locale si la Universitatea Harvard. A fost acceptata la toate, iar cei de la Harvard i-au trimis o instiintare preliminara de acceptare, in care se mentiona ca astfel de scrisori primesc putin alesi, cu adevarat exceptionali.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.