Setari Cookie-uri

Video: Vezi aici in ce hal a ajuns Sarah Jessica Parker

Ce s-a ales de fashionista Carrie Bradsaw din SATC?

In filmul Sex and the City, Carrie Bradshaw era romantica incurabila, care cauta o dragoste ca in povesti. Intotdeauna eleganta, aceasta nu renunta la pantofii sai Manolo Blahnik si la rochiile elegante de designeri pentru nimic in lume. Ca exemplu avem momentul in care ea si Big decid sa se casatoreasca: Big o intreaba daca vrea un inel de logodna, iar ea il refuza, preferand mai degraba un dressing mare.

Dupa doar doi ani de la filmarea filmului Sex and the City 2, Sarah Jessica Parker este o femeie complet schimbata de rolul sau din film: aceasta are o familie, trei copii, este casatorita, nu poarta tocuri, imbraca numai jeansi, isi ascunde cearcanele cu ochelari supradimensionati de fiecare data cand iese pe strada si isi prinde intotdeauna parul intr-un coc strans la spate.

De curand, actrita a fost surprinsa pe strazile din New York cu o rochie care ii scoatea in evidenta varsta. Pielea era lasata in zona bratelor, facand cute, iar picioarele erau pline de vene proeminente. Carrie Bradshaw nu ar ierta-o niciodata pentru aceasta iesire.

Citește și:

sursa foto prima pagina: IPTC: Copyright Notice Abaca

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.