Setari Cookie-uri

Russell Brand si Bianca Dragusanu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Russell Brand se casatoreste. Exact in ziua in care Katy Perry lanseaza un nou videoclip, Russell Brand face declaratii socante (e greu sa nu mai fi in centrul atentiei). Actorul a dezvaluit ca are o noua iubita si ca se pregateste din nou de insuratoare, informeaza Click.

Scandal intre EBA si Mihaela Borcea. Fiica presedintelui o acuza pe fosta sotie a dinamovistului de faptul ca se foloseste de numele acesteia pentru a isi face reclama la salonul de infrumusetare. "Nu merg la salonul fostei sotii a lui Cristi Borcea. Stimata doamna, daca imi mai folositi numele pentru a va face reclama salonului si a prinde o prima pagina, va trimit factura!", a scris EBA pe contul sau de Twitter, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu nu este insarcinata (era si normal). "Mi-am facut testul de sarcina pentru ca am avut unele manifestari. Daca as fi gravida sau daca as fi fost, nu mi-as fi dorit sa fac public pana nu s-ar fi vazut. Pentru ca sunt superstitioasa. Dar mi-am facut analizele si au iesit negative. Nu sunt insarcinata, chiar daca Adi si-ar fi dorit mult un copil.", a declarat Bianca informeaza Libertatea.

Citește și:

Tragedie in familia Osbourne. Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack, a fost diagnosticat cu scleroza multipla. "El este ok, se simte chiar foarte bine. Vreau sa va multumesc tuturor pentru toate mesajele de incurajare si dragostea pe care ne-ati aratat-o." a spus printre lacrimi Sharon Osbourne, informeaza DailyMail.

Lindsay Lohan, la pamant. Drogurile, alcoolul si viata de noapte au terminat-o, lasand-o fara putere de munca. Dupa ce a lucrat 85 de ore in patru zile si a pozat intreaga noapte pentru reviste, Lindsay Lohan a avut nevoie de 7 paramedici pentru a isi reveni, inormeaza TheSuperficial.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.