Setari Cookie-uri

Video: Kim Kardashian, declaratii socante la Oprah

Kim Kardashian a ajuns fata in fata cu Oprah.

Nu stiu daca este o metoda de marketing, dar Kim Kardashian si-a deschis sufletul in fata prezentatoarei de emisiuni, vorbind despre cele mai intunecate ganduri, dezvaluind cele mai ciudate secrete si aproband cele mai intortocheate zvonuri.

"Mama a inceput sa imi dea anticonceptionale de la varsta de 15 ani deoarece ii era teama sa nu raman insarcinata. Aceea a fost varsta la care am vrut pentru prima data sa fac sex cu un baiat. Eram ceva de genul <<Cred ca o sa o fac sau cred ca vreau sa o fac.>>. Atunci mama mi-a spus ca, pentru a ma proteja, va trebui sa incep sa iau anticonceptionale."

Oprah, indrazneata, a luat taurul de coarne si a pus marea intrebare: "Ai fi unde esti acum daca nu ar fi existat acel filmulet porno cu tine? Stii, asa cred ca ti-ai facut debutul in lumea mondena."

"A fost o modalitate negativa si m-am simtit ca si cum ar trebui sa lucrez de zece ori mai mult ca sa ii fac pe oameni sa ma vada asa cum sunt eu cu adevarat.", a spus Kim. "Stiu ca se spune ca eu am fost cea care a facut public filmuletul, dar nu este adevarat. De ce mi-as umili famlia? Nicio mama nu vrea sa vada asa ceva.", a continuat aceasta.

Citește și:

In timpul interviului, Kim a refuzat sa ii spuna fostului sot pe nume, insa a declarat ca s-a casatorit din dragoste:

"Nu as fi avut o nunta extravaganta daca nu il iubeam. Cred ca atunci cand doua persoane se intalnesc, totul este perfect la inceput. Eu nu am petrecut nici macar o saptamana intreaga cu fostul meu sot inainte de a ne casatori. Cand ne-am mutat impreuna, am vazut cum este adevarata noastre relatie.

Nu vreau sa intru in detalii, dar in momentul in care ne-am mutat impreuna mi-am dat seama ca nu el este alesul inimii mele. El este o persoana buna. Intotdeauna va fi o persoana speciala in inima mea. Din fericire pentru mine, mama a fost alaturi de mine, asa ca am indraznit sa fac pasul cel mare si sa divortez. Nu puteam sta intr-o casatorie in care nu ma simteam implinita.

Imi pare rau pentru tot, dar nu as schimba pentru nimic in lume persoana care sunt acum datorita acelei perioade din viata mea. L-am iubit, l-am ranit, m-am ranit si pe mine. A fost rusinos, nu vreau sa o numesc greseala, pentru mine a fost mai degraba o lectie.", a declarat Kim Kardashian, informeaza DailyMail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.