Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu si Britney Spears vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Harry Potter nu poate face vraji asupra propriei persoane. Actorul Daniel Radcliffe a fost diagnosticat de curand cu o forma severa de cefalee, o boala ce provoaca dureri intense doar intr-o singura jumatate a capului, informeaza Libertatea.

Mircea Badea ii admira sanii Mihaelei Radulescu. Cu totii stim ca Badea este pasionat de femeile obsedate de corpul lor: "Am citit ca Mihaela Radulescu ar avea sani urati. Probabil asa spun unele care si-ar dori sa arate ca ea si si-ar vinde un rinichi pentru asta. Daca persoanele care o critica ar arata ca ea macar 10 minute si-ar face o poza si ar pune-o pe Facebook.", a spus Mircea Badea informeaza Cancan.

Bobby Brown, fostul sot al lui Whitney Houston, s-a casatorit. Dupa doi ani de logodna, barbatul s-a casatorit cu iubita sa, Alicia Etheredge. De la ceremonie a lipsit Bobbi Kristina Brown, fiica in varsta de 19 ani a fostului cuplu Brown-Houston, informeaza Click.

Citește și:

Britney Spears, sperietoare de ciori. Vedeta a fost surprinsa in timp ce ajungea la auditiile X Factor. Culmea, aceasta era aranjata si machiata, insa arata total diferit de tanara care ne-a cucerit in urma cu cativa ani. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.