Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez si Iulia Albu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Nici nu a anuntat bine ca s-a despartit de femeia care i-a fost alaturi timp de 14 ani, ca au si aparut zvonurile legate de infidelitatea lui Depp. Se pare ca motivul despartirii a fost nimeni alta decat Amber, actrita care a jucat alaturi de Johnny Depp in filmul The Rum Diary, informeaza DailyMail.

Jennifer Lopez, femeia inselata. Se pare ca iubitul cantaretei, dansatorul Casper Smart, o inseala pe aceasta cu.... un barbat. Tabloidele relateaza ca dansatorul ar fi intr-o relatie cu un alt barbat de doi ani, iar cantareata nu numai ca nu stie, dar nu are habar ca prietenul ei se intelege bine cu "baietii veseli", informeaza 9am.

Antonia este gata de dans. Cantareata a acceptat oferta celor de la Dansez pentru tine, fiind astfel prima vedeta inscrisa pe lista celor 12 care lupta pentru cazurile partenerilor de dans, informeaza Cancan. Va dati seama cati barbati se vor uita la emisiune?

Iulia Albu, vedeta cu cea mai mica talie din showbiz. 500 de abdomene zilnic, o alimentatie sanatoasa si apa termala. Aceasta pare a fi reteta "succesului" siluetei uneia dintre cele mai controversate personalitati a momentului! Fashion editor, rasfatata a celor mai exclusiviste branduri, comentata si adorata in egala masura, Iulia Albu are la 1,75 m o talie de numai 58 de cm in ciuda faptului ca este si mamica!

Citește și:

Victorie pentru Mihaela Radulescu. Revenirea Mihaelei Radulescu în televiziune, pe postul de prezentatoare a emisiunii „Alegerile Mihaelei”, difuzată de Realitatea TV, a propulsat-o pe prima pozitie in topul celor mai mediatizate vedete feminine in presa scrisa din ultima luna (perioada 15 mai - 14 iunie). Astfel, potrivit mediaTrust Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, Mihaela Radulescu, cu 91 de aparitii, a devansat-o pe Andreea Marin, ocupanta locului doi, care a contabilizat 70 de aparitii.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.