Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez si Adele vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Mihaela Radulescu, grasa in copilarie. Vedeta a marturisit in cadrul emisiunii sale ca nu a avut mereu un corp perfect, ci din contra, in adolescenta fiind chiar foarte plinuta: "La 15 ani tata a hotarat sa ma dea la gimnastica pentru ca eram foarte grasa. Ma rostogoleam pur si simplu. Si atunci a decis si m-am dus la gimnastica ritmica. Intr-un an eram bat si dupa aceea am fost inca vreo 10 ani si nici nu m-am mai ingrasat.", a declarat Mihaela Radulescu, informeaza Click.

Veste importanta pentru toti fanii J Lo: Jennifer Lopez vine in Romania. Actrita va concerta pentru prima data la Bucuresti pe data de 15 noiembrie in cadrul turneului Dance Again World Tour, informeaza Libertatea.

Adele, parasita de iubit pentru un... alt barbat. Potrivit DailyMail, barbatul care i-a frant inima lui Adele la varsta de 18 ani era bisexual. "La doar cateva ore de la declaratiile de iubire pe care Adele i le-a facut, barbatul s-a despartit de ea, explicandu-i ca el este indragostit de un alt barbat.", scrie Marc Shapiro, autorul biografiei lui Adele.

Citește și:

Amy Winehouse planuia sa aiba un copil. Se pare ca regretata cantareata vroia cu disperare sa aiba un bebelus, aceasta implorandu-si fostul sot sa se culce cu ea, chiar si dupa despartire. Potrivit unei surse, Amy ar fi vrut sa ramana insarcinata de Valentine's Day, informeaza DailyMail.

Sorana, fosta membra ASIA, s-a casatorit. Daca in timpul slujbei vedeta parea serioasa si trista din cauza caldurii si a emotiilor, dupa ceremonie, ea era numai zambete, informeaza Libertatea. Intrebata daca si-a calcat sotul pe picior, Paul (mirele) a sarit repede, marturisind ca el a calcat-o primul. Intrebati de reporteri ce isi mai doresc, Sorana a declarat "Copii multi si sanatate."

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.