Setari Cookie-uri

Monica Gabor si Paris Jackson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Monica Gabor nu se lasa. Modelul si-a luat alt avocat care sa o ajute sa isi castige fetita. Potrivit Click, fosta scorpie de la Izvorani a intrat in depresie dupa ce a pierdut custodia Irinei, insa dupa ceva timp petrecut in America, aceasta a hotarat ca nu renunta asa de usor la copil.

Sunteti gata de dans? Sezonul acesta ne batem in sexualitate. Este vorba despre echipa vedetelor care vor intra in aceasta toamna in ringul viselor pentru emisiunea Dansez pentru tine. Dupa Antonia, se pare ca producatorii au batut palma si cu Andreea Banica si Dana Rogoz, informeaza Cancan.

Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop, a crescut. Tanara a fost vazuta in public cu noul sau iubit, un tanar nerecunoscut inca de presa mondiala, informeaza Libertatea. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Kim Kardashian, acceptata in cercul de prieteni al lui Beyonce. Chiar daca Lady B ii interzicea lui Jay Z sau lui Kanye sa o aduca pe Kim in preajma ei deoarece nu o suporta, se pare ca aceasta nu a mai rezistat farmecelor lui Kimmie. Cele doua prietene au fost vazute la unul din concertele sustinute de cei doi rapperi, distrandu-se si dansand impreuna, informeaza DailyMail.

Citește și:

Elena Basescu va fi o mireasa cu fite. Mezina presedintelul se va casatori in aceasta toamna la Bucuresti. Aceasta deja a comandat verighetele, iar acum isi cauta rochii de mireasa. Si spun "rochii de mireasa" deoarece nu vrea una, ci doua, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.