Setari Cookie-uri

Ellie White si Rihanna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Rihanna, evacuata din hotel. Cantareata a fost evacuata impreuna cu alte 300 de persoane din incinta unui hotel din Londra dupa izbucnirea unui incendiu intr-unul dintre lifturile imobilului, informeaza Click. RiRi a tinut mortis sa isi anunte fanii, postand pe Twitter urmatorul mesaj "Ratacesc pe strazi de la ora 6.00! Incendiu in cladire."

Ellie White este insarcinata. Fosta membra a trupei Dj Project este insarcinata in patru luni si se pregateste sa devina mama pentru prima data, informeaza Libertatea. Cantareata este logodita cu managerul sau, Doru Tinca, si spune ca este extrem de fericita de noua etapa din viata ei.

In familia Kardashian, toti membrii sunt artisti. Dupa cele trei fete mai si cucuiete (Kourtney, Kim si Khloe), mama Kris, este randul si mezinelor familie (Kendall si Kylie) sa se apuce de scris. Kim Kardashian a postat pe pagina sa oficiala de Facebook o fotografie in care cele doua tinere apar alaturi de Ken Baker, reprezentant al postului de televiziune E. "Kendall Jenner si Kylie Jenner vorbesc cu Ken Baker de la E! News despre noua lor carte. Sunt tare mandra de ele.", a comentat Kimmie.

Citește și:

Mihai Bendeac, scarbit de fostele iubite. "Multe dintre femeile pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului au ajuns intr-o stare ce-mi provoaca un amestec de greata si mila. Nu au vreun job si singurele preocupari sunt reprezentate de cluburi, terase, piscine, cafenele, Mamaia, plaja, poze cu unghii, pantofi etc. Ori am fost eu prea preocupat de mine insumi ori de profesie ca sa fiu cu adevarat atent la ele, fie nu mi-a pasat. Desigur, in viata, e bine sa tratezi femeile in functie de ce/cum sunt. Problema e ca, unele dintre cele care astazi sunt in situatii de acest gen, mi-au fost chiar iubite.", a scris barbatul pe blogul sau personal, informeaza Libertatea.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.