Cristina, o eleva de 18 ani din Timisoara, sustine ca a avut o relatie cu Alex Velea si ca este insarcinata cu copilul acestuia. Potrivit spuselor sale, tanara l-a cunoscut pe Alex in Timisoara, chiar in ziua in care ea a implinit varsta de 18 ani:

BARZA lansează testul de sarcină cu determinarea săptămânii

"Am vorbit la telefon si pe Facebook. Ne-am vazut la hotel. Si eu imi doream anumite chestii cu el, iar el imi tot batea apropouri. Am ajuns in camera si a urmat ce a urmat. Da, am facut sex. Nu am stat foarte mult, pentru ca ne grabeam sa ajungem la concert. El mi-a promis ca o sa ramanem prieteni daca nu mai spun nimanui. Stiu ca a fost foarte urat ce a facut", a declarat Cristina pentru Povestiri Adevarate, informeaza Cancan.

"Am facut doua teste de sarcina si amandoua au fost pozitive. I-am spus. Nu mai voia sa imi raspunda la telefon, i-am dat mesaj pe Facebook. Ma facea in toate felurile. Nu ii pasa, nu vrea sa isi asume nimic. Stiam ca este insurat dar am acceptat sa fiu cu el. Nu am mai avut alte contacte sexuale neprotejate. Stie ca sunt insarcinata dar nu ii pasa", a mai spus ea.

Tanara sustine ca de cand a spus ca va face publica aceasta aventura, mai multe persoane din anturajul cantaretului Alex Velea au sunat-o si au amenintat-o.

"Sunt obisnuit cu astfel de fane de pe Facebook care, uneori, forteaza limita decentei si a bunului simt. Nu vreau sa mai vorbesc pe acest subiect", a declarat Alex Velea.

sursa foto prima pagina: Facebook

20 de Semne ca EL e ALESUL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: