Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu si Pepe: Intalnire de gradul 0!

Afla aici ce s-a intamplat cand cei doi s-au intalnit.

Dupa o perioada in care a fost numai si numai scandal (de la divort, cei doi se certau, se batjocorau, se jigneau pe oriunde apucau), ei bine iata ca a venit si momentul in care sa discute fata in fata.

Si unde sa se intample asta daca nu la Cancan TV? Oana Zavoranu si Pepe au fost invitati aseara in platoul emisiunii pentru a lamuri lucrurile dintre ei. Cei doi au pastrat oarecum distanta, insa au discutat si s-au inteles destul de bine – avand in vedere iesirile nervoase pe care le-a avut Oana prin emisiuni.

Eu vreau sa inteleaga lumea ca nu mi-am dorit o aparitie pe aceasta tema.” – a declarat vedeta.

„Interesul meu este sa iau ce e al meu si ce trebuie sa fie al meu. Eu am spus ca nu vreau sa incepem un nou proces.”, a spus Pepe. Ce este al lui. Potrivit Cancan, se pare ca Pepe vrea incaperea de 2,5 metri patrati, pe care Oana o detine in casa lui. Motivul? Cantaretul latino isi doreste sa vanda intregul imobil.

Citește și:

Am fost despartiti un an si 137 de zile. Recunosti ca eu in acest moment sunt proprietara a 2,5 metri patrati? Am si eu posibilitatea acum sa te intreb anumite lucruri. Esti emotionat? Stiu ca oamenii mai comunica si nonverbal, se mai foiesc. E adevarat ca acea camaruta are pentru mine si o valoare sentimentala. Noi doi am avut o dragoste foarte frumoasa. In acest an am plans si am avut taria sa spun ca-mi este dor de el. El nu a avut aceasta tarie. A spus ca despartirea de mine a fost cea mai mare realizare a lui.”, a declarat Oana.

Fiecare cu viata lui. Pacat, a fost o perioada frumoasa, care s-a incheiat urat.”, a adaugat Pepe.

Eu nu te-as fi jignit niciodata daca tu nu ai fi facut-o. Hai sa fim oameni in primul rand. Daca ai fi facut o piesa pentru mine ar fi trebuit sa spui ca e pentru mine. Este vorba despre <<o femeie dintr-o suta>>, a spus Oana Zavoranu.

Citește și:

La ce se referea vedeta? Noua piesa a cantaretului. Oana sustine ca este vorba despre ea in melodie, insa Pepe a negat ca piesa i-ar fi dedicata ei.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.