Kudika
31 Octombrie 2012

Afla aici ce s-a intamplat cand cei doi s-au intalnit.

Dupa o perioada in care a fost numai si numai scandal (de la divort, cei doi se certau, se batjocorau, se jigneau pe oriunde apucau), ei bine iata ca a venit si momentul in care sa discute fata in fata.

Foto interzis minorilor: Uite cum a indraznit sa se pozeze Oana Zavoranu

Si unde sa se intample asta daca nu la Cancan TV? Oana Zavoranu si Pepe au fost invitati aseara in platoul emisiunii pentru a lamuri lucrurile dintre ei. Cei doi au pastrat oarecum distanta, insa au discutat si s-au inteles destul de bine – avand in vedere iesirile nervoase pe care le-a avut Oana prin emisiuni.

Eu vreau sa inteleaga lumea ca nu mi-am dorit o aparitie pe aceasta tema.” – a declarat vedeta.

„Interesul meu este sa iau ce e al meu si ce trebuie sa fie al meu. Eu am spus ca nu vreau sa incepem un nou proces.”, a spus Pepe. Ce este al lui. Potrivit Cancan, se pare ca Pepe vrea incaperea de 2,5 metri patrati, pe care Oana o detine in casa lui. Motivul? Cantaretul latino isi doreste sa vanda intregul imobil.

Am fost despartiti un an si 137 de zile. Recunosti ca eu in acest moment sunt proprietara a 2,5 metri patrati? Am si eu posibilitatea acum sa te intreb anumite lucruri. Esti emotionat? Stiu ca oamenii mai comunica si nonverbal, se mai foiesc. E adevarat ca acea camaruta are pentru mine si o valoare sentimentala. Noi doi am avut o dragoste foarte frumoasa. In acest an am plans si am avut taria sa spun ca-mi este dor de el. El nu a avut aceasta tarie. A spus ca despartirea de mine a fost cea mai mare realizare a lui.”, a declarat Oana.

Fiecare cu viata lui. Pacat, a fost o perioada frumoasa, care s-a incheiat urat.”, a adaugat Pepe.

Eu nu te-as fi jignit niciodata daca tu nu ai fi facut-o. Hai sa fim oameni in primul rand. Daca ai fi facut o piesa pentru mine ar fi trebuit sa spui ca e pentru mine. Este vorba despre <<o femeie dintr-o suta>>, a spus Oana Zavoranu.

La ce se referea vedeta? Noua piesa a cantaretului. Oana sustine ca este vorba despre ea in melodie, insa Pepe a negat ca piesa i-ar fi dedicata ei.

Adevaratul motiv pentru care Oana Zavoranu nu isi gaseste iubit

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: