Vedeta a impartit rechizite copiilor de la Asociatia “Hraniti Copiii”. Ea a fost imbratisata si pupata de cei mici care au primit-o cu bratele deschise si cu multe poezii!

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Monica Gabor a inceput o serie de actiuni caritabile in America, alaturi de Mr.Pink, pe care le continua si in Romania, in prima faza la Bucuresti.

Pentru inceput, Monica s-a oprit, martea trecuta, la Asociatia “Hraniti Copiii” din Sectorul 2, acolo unde, prin amabilitatea doamnei Presedinte executiv Marinela Buttu, a avut ocazia sa stea de vorba cu 16 copii din centrul de zi, de prevenire a abandonului si institutionalizarii copiilor.

Acestia provin din familii fara posibilitati financiare, iar varsta lor este cuprinsa intre 7 si 11 ani. Avand in vedere faptul ca acesti copii merg la scoala, urmand clasele I-IV, Monica s-a interesat de nevoile lor, astfel incat le-a facut cadou rechizite scolare si dulciuri.

Un gest frumos, primit cu multa caldura din partea celor mici, care au indragit-o imediat pe Monica Gabor, au primit-o cu poezii si au demonstrat ca sunt foarte bine pregatiti, in ciuda problemelor de acasa. Mai mult, la un moment dat, cativa dintre copii au si pupat-o pe Monica, de care nu s-au mai dezlipit pana cand vedeta a plecat din clasa.

Am intalnit niste copii educati, foarte bine pregatiti, dar mai ales foarte calzi! Au o doamna invatatoare minunata, Virginia Stanescu, care se ocupa foarte bine de ei. Mi-am adus aminte cu drag de invatatoarea mea, al carei nume mi-l amintesc perfect, doamna Ciupala Angela! M-am simtit foarte bine in aceasta vizita, copiii m-au facut sa zambesc si sper sa revin la ei si cu alte ocazii!”, spune Monica.

Monica, terorizata de Mr Pink. De ce nu mai are voie sa se machieze si sa poarte rochii scurte?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: