Monica ajuta copiii: Gestul impresionant facut de vedeta

Monica ajuta copiii: Gestul impresionant facut de vedeta
Kudika
21 Noiembrie 2012

Monica Gabor vrea sa ajute persoanele nevoiase.

Vedeta a impartit rechizite copiilor de la Asociatia “Hraniti Copiii”. Ea a fost imbratisata si pupata de cei mici care au primit-o cu bratele deschise si cu multe poezii!

Monica Gabor a inceput o serie de actiuni caritabile in America, alaturi de Mr.Pink, pe care le continua si in Romania, in prima faza la Bucuresti.

Pentru inceput, Monica s-a oprit, martea trecuta, la Asociatia “Hraniti Copiii” din Sectorul 2, acolo unde, prin amabilitatea doamnei Presedinte executiv Marinela Buttu, a avut ocazia sa stea de vorba cu 16 copii din centrul de zi, de prevenire a abandonului si institutionalizarii copiilor.

Acestia provin din familii fara posibilitati financiare, iar varsta lor este cuprinsa intre 7 si 11 ani. Avand in vedere faptul ca acesti copii merg la scoala, urmand clasele I-IV, Monica s-a interesat de nevoile lor, astfel incat le-a facut cadou rechizite scolare si dulciuri.

Un gest frumos, primit cu multa caldura din partea celor mici, care au indragit-o imediat pe Monica Gabor, au primit-o cu poezii si au demonstrat ca sunt foarte bine pregatiti, in ciuda problemelor de acasa. Mai mult, la un moment dat, cativa dintre copii au si pupat-o pe Monica, de care nu s-au mai dezlipit pana cand vedeta a plecat din clasa.

Am intalnit niste copii educati, foarte bine pregatiti, dar mai ales foarte calzi! Au o doamna invatatoare minunata, Virginia Stanescu, care se ocupa foarte bine de ei. Mi-am adus aminte cu drag de invatatoarea mea, al carei nume mi-l amintesc perfect, doamna Ciupala Angela! M-am simtit foarte bine in aceasta vizita, copiii m-au facut sa zambesc si sper sa revin la ei si cu alte ocazii!”, spune Monica.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri