Setari Cookie-uri

Monica Gabor, durere de mama: Gestul cu care ne-a impresionat

Monica Gabor sufera.

Monicai ii este dor de fiica sa… atat de dor incat a postat pe pagina de Facebook cateva fotografii cu ea si micuta Irina, albumul intitulandu-se “Fetita mea scumpa.”

Pe langa imagini, exista si un mesaj in care Moni explica motivul pentru care “Facebokul nu abunda in fotografii cu ea”:

Sufletele nostre se vindeca atunci cand suntem in preajma copiilor. Eu imi vindec sufletul uitandu-ma la fotografiile fetitei mele care se afla in fieacre colt al existentei mele. Impart si cu voi cateva dintre acestea desi viata privata a copilului meu este foarte importanta. Am ales fotografii dragi sufletului meu, dar in care nu veti putea sa ii vedeti cu claritate fata. Sper sa intelegeti, este dreptul ei la intimitate. Acesta este motivul pentru care pagina mea de Facebook nu abunda in fotografii cu ea. Din iubire.” – scrie Monica.

Citește și:

Nu vreau sa fiu rea, dar daca ii este atat de dor de ea de ce nu se urca in avion si vine in Romania ca sa o vada? Timp are, bani ii da Mr Pink... dar nu, ea sta si se distreaza prin cluburi cu Lindsay Lohan.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.