Setari Cookie-uri

Mesajul lui Keanu Reeves de sarbatori: Ziua de maine nu este garantata

Sper sa distribuiti aceasta postare, sa raspandim impreuna iubire in aceste sarbatori!

Mesajul lui Keeanu Reeves de sarbatori a devenit viral pe internet. Pe pagina neoficiala a actorului a aparut o imagine insotita de un text special pentru fanii lui (inca nu se stie daca acest mesaj este oficial, insa este important ca toata lumea sa il citeasca):

"Vedeti acesti oameni din spatele meu? Ei se grabesc sa ajunga la timp la munca si nu acorda atentie la absolut nimic din jurul lor. Uneori suntem atat de prinsi in viata de zi cu zi incat uitam sa profitam de timpul pe care il avem si sa ne bucuram de frumusetile vietii.

Este ca si cum suntem zombie. Priveste in sus si scoate-ti castile de la urechi. Spune "Buna" unei persoane pe care o intalnesti si ofera-i o imbratisare unei persoane care pare ca sufera. Incearca sa ii fii cuiva de ajutor.

Nimeni nu stie ca in urma cu ceva timp, eu am suferit de depresie. Nu am spus nimic nimanui. M-am vazut nevoit sa lupt singur ca sa ies din acel loc. Persoana care ma tinea departe de fericire eram chiar eu. Fiecare zi conteaza, fiecare zi este pretioasa, asa ca haideti sa o tratam ca atare.

Citește și:

Ziua de maine nu este garantata, haideti sa o sarbatorim astazi. Haideti sa o traim astazi!

Sper sa distribuiti aceasta postare, sa raspandim impreuna iubire in aceste sarbatori!"

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.