Setari Cookie-uri

Dana Razboiu, invingatoare!

Oamenii isi dezvaluie adevaratul chip atunci cind viata ii pune la incercare. Luati pe sus de evenimente otravite, ii vezi intrind in panica, grabiti, schimonositi, dezorientati. Slabi.

Prezentul trecutelor iubiri

"Triesc atit de ancorat in prezent, incit tot ce am lsat in urm se estompeaz sub pinza timpului. Stau i m intreb dac am avut mari iubiri. Sigur c am avut, dar pierzindu-se in amintiri, mi se par acum nite romane citite demult. Au fost foarte frumoase la timpul lor, mi-au lsat urme adinci in suflet i dire de rimel pe obraz, dar machiajul a fost refcut i sufletul a prins via alturi de o alt iubire. Iubirile trecute rmin undeva in incontientul nostru i le purtm dup noi fr s ne dm seama, ca nite bagaje, mai grele sau mai uoare, folositoare sau impovrtoare. Fie c ne dm seama sau nu, sintem cu toii suma iubirilor i a experienelor trecute, modelai intr-un mod unic de tot ce ne-a fcut s vibrm de-a lungul vieii. Acum un an a fi putut s spun c marea iubire dureaz o via. Acum..."

Despre desprire

"Am citit de atitea ori c "nou nu o s ni se intimple asta", e cea mai mare pcleal din lume, o minciun frumoas perpetuat de-a lungul generaiilor, prima minciun cu care plecm la un drum in doi. Sintem prevenii de experienele unor apropiai, de cri i reviste, citim negru pe alb i totui ne incpinm s ne credem excepii, nici nu s-ar putea altfel, nu poi s te scufunzi in dragoste fr s te pierzi, fr s orbeti, cutm exact aceea iubire care s ne ameeasc, s ne invirt precum un carusel scpat de sub control, cutm pe cineva cu care s devenim siguri c nou nu o s ni se intimple niciodat."

Cum s-a ajuns la divor

"Am crezut i eu cu toat puterea fiinei mele c sintem impreun invincibili, c in afar de noi nu mai exist nimeni i nimic, m-am pierdut in cuvinte frumos minuite i ideal aezate in timp i spaiu, in gesturi cuceritoare, in atenie fr de margini, in riuri de admiraie. M-am simit i eu cea mai femeie dintre femei, cea mai norocoas dintre norocoase. Am iubit druind totul, am renunat la mine in numele dragostei, inchinindu-m zeului din faa mea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: