Setari Cookie-uri

Lesko si Botezatu: singuri in pat

Pentru ca am auzit zvonul ca sufera de singuratate si unul si celalalt, ne-am gindit sa le facem cunostinta, poate se leaga sau se dezleaga ceva intre ei.

Pentru c am auzit zvonul c sufer de singurtate i unul i cellalt, ne-am gindit s le facem cunotin, poate se leag sau se dezleag ceva intre ei. Ctlin a fost de acord i a ateptat-o pe Anna cu cele mai frumoase mtsuri, ale patului i ale inimii, pregtite. Dac intilnirea lor are sau nu anse s declaneze o poveste de dragoste care s-i vindece de singurtate, rmine s judecai singuri, privind fotografiile pe care le-am realizat in jocul nostru numit Tango.

Dragoste i suferin

Ctlin: Sint ciudat. Cind m indrgostesc, iubesc extrem de mult, sint in stare s dau totul, devin posesiv, iar dac persoana respectiv greete cu ceva, se termin totul. Chiar i atunci cind sint fericit, caut un motiv, il inventez, pentru ca s sufr, s vibrez, ca s evit linearitatea.

Femei frumoase i femei puternice

Ctlin: Contrar celorlai brbai care fug de femeile care-i domin, pe mine m atrag femeile puternice, pentru c nu-mi plac relaiile fade. i chiar am iubit o femeie care nu era frumoas, dar nu era nici urit. Avea acea frumusee rece, glacial, decent, genul de femeie de afaceri care nu se machiaz foarte mult, care nu-i pune o groaz de bijuterii, care se imbrac foarte sobru.

Ce este iubirea


Anna: Khalil Gibran zicea c iubirea nu este atunci cind privesc unul in ochii celuilalt, ci cind amindoi privesc in acceai direcie. Mie imi place s cred c iubirea e o chestiune care ine strict de altruism, nu de cerere i ofert. Este "ia tot ce am", nu "ii dau, dac-mi dai". Aa c, o mare iubire poate dura toat viaa, fr s aib nici o conotaie erotic, fr s presupun nici un fel de concubinaj.

Vise

Anna: Nu m-am simit niciodat mai in largul meu, profesional vorbind. Visul pe care mi l-am propus in urm cu ani il triesc chiar acum. In plan personal, mai am de ateptat. Nu-mi doresc prini - cinstit ii spun c m-a plictisi intr-o relaie descris in basme - dar vreau s am cel puin trei copii. i ii voi avea, cind va sosi timpul.

Din toate cite puin


Anna: Cred in construirea unei iubiri, nu in dragoste la prima vedere. Cred ins in pasiune, nu in monotonie. Pe de alt parte, imi creeaz o stare de disconfort orice manifestare a geloziei, iar gelozia se nate din latura necontrolabil a pasiunii. Cu alte cuvinte, vreau din toate: patim, obinuin, noutate, siguran, tiind c sentimentul de nesiguran te face s devii inventiv�
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.