Setari Cookie-uri

Daniela Nane - totul despre frumusete

Cu aceeasi eleganta cu care si-a purtat frumusetea la concursul Miss Romania, Daniela Nane isi etaleaza talentul actoricesc la Teatrul Bulandra si in productii romanesti de lung si de scrut metraj. Ca actrita profesionista care Intelege ca aspectul fizic este o arma artistica, Daniela ne-a impartasit micile ei secrete de frumusete.

Mama de la 28 de ani

Daniela este mama de la varsta de 28 de ani si spune ca in timpul sarcinii nu i-a fost rau deloc. A urcat pe scena Teatrului Bulandra pana in luna a cincea, cand nu a mai incaput in costume. Codrin este un copil “vesel, inteligent si neastamparat”, care isi caracterizeaza mama ca fiind “cea mai buna mama din istoria mamelor”. Actrita le spune tinerelor care isi doresc o cariera si din aceasta cauza amana nasterea unui copil ca “E posibil sa ai si cariera si copil, insa prioritatea va fi copilul. De multe ori am renuntat la job-uri frumoase ca sa-i dau lui mai mult timp”.

Secretele slabirii dupa nastere

Proaspetelor mamici, Daniela Nane le impartaseste un secret: “se slabeste foarte repede in luna imediat urmatoare incheierii alaptatului la san. Hormonal, corpul te ajuta sa-ti recapeti silueta, trebuie doar sa fii atenta la ce mananci in acea luna pentru ca daca ea trece si tu n-ai slabit, dupa aceea iti revii foarte greu la greutatea normala. Eu i-am dat lui Codrin lapte matern pana la sase luni, iar in luna urmatoare am slabit 11 kg cu o dieta nu foarte stricta. Pe celelalte 4-5 kg le-am dat jos mai greu, cu mult sport si tratamente corporale, insa cand fiul meu avea noua luni, eu aveam cu doua kilograme mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata. Trebuie acordata atentie alimentatiei si ceva mai multa miscare. In rest, linistea sufleteasca, bucuria pentru prunc si iubirea partenerului sunt suficiente pentru a motiva o femeie sa aiba grija si de ea insasi asa cum merita”.

Text: Ana Nicolescu


Sursa:





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.