Setari Cookie-uri

Eva Longoria, fructul interzis al pasiunii

Un mic flacon de senzualitate si exotism, cu esente de origine mexicana, Eva Longoria, starleta latina de la Hollywood in varsta de 32 de ani, a copilarit in Texasul natal alaturi de cele trei surori ale sale.

Un mic flacon de senzualitate si exotism, cu esente de origine mexicana, Eva Longoria, starleta latina de la Hollywood in varsta de 32 de ani, a copilarit in Texasul natal alaturi de cele trei surori ale sale.

Paradoxal, Eva era considerata „ratusca cea urata” a familiei, fiind tinta numeroaselor glume pe seama tenului sau creol. A reusit sa depaseasca in totalitate aceste complexe infantile in anul 1998 cand frumusetea naturala i-a fost in sfarsit certificata prin titulatura de Miss Corpus Christi, USA. Primul pas in lumina reflectoarelor i-a fost facilitat de participarea la un concurs de talente care a propulsat-o catre Los Angeles, fiind in scurt timp descoperita de un agent de teatru.

O cariera in plina ascensiune

Chiar daca multi dintre noi nu si-o mai amintesc din serialul „Beverly Hills 90210”, Eva a debutat ca guest star intr-un episod din renumita pelicula pentru adolescenti. Totusi, un rol in care o putem surprinde inca la televizor este cel din interminabila soap opera americana „Tanar si nelinistit” unde o interpreteaza pe Isabella Brana Williams. Principalele productii cinematografice in care s-a remarcat prin talentul actoricesc dar si prin frumusetea sa latina au fost: serialul tv din 2003 „Vine politia!” (Dragnet), din 2004 „Secretul Carlitei” (Carlita's Secret), „Din lumea de dincolo” (The Dead Will Tell) si „Neveste Disperate” (Desperate Housewives), iar din 2006 „Santinela” (The Sentinel) alaturi de Michael Douglas si „Vremuri grele” (Harsh Times).

Rolul care a ridicat-o la rang de mare actrita a fost cel din „Neveste disperate” in care o interpreteaza cu rafinament si cu o atitudine foarte provocatoare pe adulterina Gabrielle Solis. Este rolul care probabil i-a fost predestinat. In acest serial care a primit doua premii Globur de Aur si unul SAG, avand o audienta de peste 27 de milioane de spectatori in fiecare saptamana, Longoria este Gabrielle Solis, un fost topmodel casatorit cu fermecatorul Carlos. Aceasta se dovedeste a fi o nevasta disperata datorita faptului ca, in ciuda indeplinirii tuturor aspiratiilor sale din adolescenta, inca isi uraste viata si nu este o femeie fericita. Serialul a avut un succes exploziv lansand-o in acelasi timp in mod fulgerator si pe Eva. Aceasta nu se considera insa o starleta devenita vedeta peste noapte si declara: „Mi se pare amuzant cand oamenii ma catalogheaza drept o senzatie aparuta peste noapte, cand eu lucrez la acest proiect de zece ani”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.