Setari Cookie-uri

Eva Longoria, fructul interzis al pasiunii

Un mic flacon de senzualitate si exotism, cu esente de origine mexicana, Eva Longoria, starleta latina de la Hollywood in varsta de 32 de ani, a copilarit in Texasul natal alaturi de cele trei surori ale sale.

Nevasta disperata si in viata reala?

Dupa un mariaj de doi ani alaturi de actorul american Tyler Christopher, Eva Longoria s-a casatorit pe 6 iulie anul acesta cu baschetbalistul de origine franceza Tony Parker, in varsta de 25 de ani. Eva a decis sa faca publica logodna sa cu Tony in cadrul unei emisiuni difuzate pe un post de radio american. Casatoria s-a oficializat la Paris, la biserica Saint Germain l'Auxerrois situata in apropierea muzeului Louvre. La ceremonia religioasa, realizata bilingv, au participat aproximativ 250 de invitati. Petrecerea nuptiala s-a desfasurat intr-un decor de secol XVII la castelul francez Vaux le Vicomte. O nunta ca in povesti. Totusi o mica problema se intrezareste in prezent in Paradis. Seful Evei Longoria a insistat ca aceasta sa nu ramana insarcinata timp de un an, pe parcursul filmarilor pentru al patrulea sezon din „Neveste disperate”. O va determina aceasta decizie pe Eva sa devina, la randul ei, o nevasta disperata?

Senzualitate in stare pura

Imaginea sexy a actritei care degaja pasiune hispanica continua sa fie inclusa pe listele Hollywood's Most Beautiful, fiind declarata cea mai sexy vedeta feminina din 2005 si 2006 de catre publicatia americana „Maxim”. A devenit astfel prima femeie plasata doi ani consecutiv in fruntea clasamentului Maxim. In 2006, Longoria si-a facut aparitia in mod spectaculos in clipul Jessicai Simpson „A Public Affair” alaturi de Christian Milian, Christina Applegate, Ryan Seacrest, Maria Menounos si Andy Dick. Frumusetea sa pare sa stea in continuare la baza unor tranzactii profitabile. In ianuarie 2007, Longoria a fost selectata ca prima imagine pentru Bebe Sport pentru a aparea in campania estivala 2007. Actrita detine contracte si in zona marilor branduri din lumea cosmeticii precum L'Oreal si Hanes.
Este o aparitie imposibil de trecut cu vederea, o figura angelica, dar care trimite semnale intense de pasiune, un fruct interzis din care iti este permis sa gusti doar cu privirea.


Un articol de Crisina Serbu

Foto: L'Oreal Paris

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.