Setari Cookie-uri

Posh, cea mai admirata femeie

Fire ambitioasa, Victoria (33) reuseste sa jongleze excelent cu statutul de mama a trei copii, cel de sotie de fotbalist si cel de femeie de afaceri. Motiv pentru care sotia nu mai putin celebrului David Beckham a fost declarata cea mai admirata femeie din Marea Britanie, potrivit clasamentului intocmit de 21st Century Young Woman's Survey, care a realizat un amplu studiu in legatura cu modul in care tinerele britanice privesc aspectele vietii lor.

Legat de acest subiect, Rebecca a declarat ca daca i-ar intalni pe strada pe membrii familiei Beckham i-ar evita, desi este foarte sigura ca Victoria si-ar dori sa vorbeasca cu ea. Rebecca a tinut sa mai precizeze faptul ca in Los Angeles, asa cum se stie, exista foarte multe tentatii, si in special femei frumoase, lucru care o face sa se indoiasca de faptul ca David va putea sa fie “baiat cuminte”.

Cel mai supra-apreciat cuplu

David si Victoria Beckham au fost numiti cel mai supra-apreciat cuplu de catre revista Radar, salariul jucatorului LA Galaxy fiind considerat “platit mult prea mult”, iar sotia sa reprezentand “o colectie nepotrivita de parti ale corpului”. Pentru un cuplu a carui avere este estimata la 112 milioane de lire sterline (aproximativ 230 milioane de dolari), mai conteaza aceste rautati?

De ce ne place totusi...

Pentru ca in ciuda tuturor rautatilor care s-au scris de-a lungul anilor despre ea, si a faptului ca este mama a trei copii, Posh emana o incredibila sexualitate. In plus, a reusit sa se faca remarcata pe scena muzicala internationala nu numai cu Spice Girls, dar si ca artist solo.

Daca doriti sa revedeti...

Spice Girls - Wannabe






Un articol de Silvia Nistor

Foto caricatura: PrettyOnTheOutside.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: