Setari Cookie-uri

McConaughey, cel mai vanat burlac

Actorul american Matthew McConaughey a fost ales de publicatia "People" cel mai sexy burlac al anului, depasindu-i pe nu mai putin celebrii Justin Timberlake, Zach Braff, Ludacris sau Ryan Reynold. Motto-ul sau in viata, simplu si la obiect: "Just Keep Living".

Actorul american Matthew McConaughey a fost ales de publicatia “People” cel mai sexy burlac al anului, depasindu-i pe nu mai putin celebrii Justin Timberlake, Zach Braff, Ludacris sau Ryan Reynold. Motto-ul sau in viata, simplu si la obiect: “Just Keep Living”.

Starul a fost surprins in nenumarate randuri in ipostaze provocatoare, afisand un corp perfect sculptat. McConaughey a marurisit insa ca nu are un regim particular de exercitii fizice, dar ca scopul sau este sa faca “putin sport in fiecare zi”.

Si asa cum el insusi sustine, este normal sa fie surprins tot timpul dezbracat, avand in vedere ca e mai tot timpul la plaja. “Pur si simplu imi iubesc viata. Imi plac soarele si marea mai mult decat orice pe lume”.

Matthew are acel tip de masculinitate care nu ofenseaza prin aroganta, un umor demential, un suflet mare si o ambitie care-l pastreaza cu picioarele pe pamant, conectat la realitate.

McConaughey se autocaracterizeaza ca fiind “un fel de cowboy”, un spirit rebel si liber, care adora sa calatoreasca (indragostit iremediabil de America Latina si Africa), chiar daca asta presupune sa fie numai el si rucsacul.

Asa cum probabil ati observat deja, McConaughey este genul de barbat care arata bine oricum s-ar imbraca...sau dezbraca. Si in mod oarecum bizar...sau mai bine zis paradoxal, fermecatorul actor american considera ca “simtul umorului” este cel mai sexy lucru la o femeie...iar o femeie care stie sa se bucure de viata este, in opinia lui, intodeauna sexy.

Ce cauta insa cel mai ravnit burlac, in primul si in primul rand, la o femeie? Cei doi H, asa cum ii place sa-i numeasca, mai exact Hot si (H)umor.

Un barbat atat de atragator si un actor atat de faimos ca Matthew McConaughey nu putea sa nu aibe un palmares bogat in materie de iubite de prima clasa, printre care se numara Patricia Arquette, a caror poveste de dragoste s-a consumat cu multi ani in urma (in 1994), Ashley Judd, Sandra Bullock, cu care a avut o relatie cu intreruperi si cu care a ramas bun prieten, si cea mai tabloidizata intre toate, idila cu Penelope Cruz, inceputa in vara anului 2004, dupa terminarea filmarilor la “Sahara” si incheiata pe la jumatatea anului trecut.

De curand, presa de scandal l-a surprins pe Matthew in compania modelului brazilian, Camila Alves, alaturi de care pare extrem de fericit. Ramane insa de vazut cum va evolua relatia cu frumoasa de origine sud-americana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.