Setari Cookie-uri

S-a gasit barbatul perfect!

Este frumos, destept, sensibil, saritor, puternic si are doar doua defecte: este puscarias si este personaj de film.

Este frumos, destept, sensibil, saritor, puternic si are doar doua defecte: este puscarias si este personaj de film.

Wentworth Miller a recunoscut ca fanele sale sunt indragostite mai mult de imaginea sa din film, decat de personajul din viata reala. Si adevarul este ca Hollywood-ul a reusit sa ne ghiceasca: Michael Scofield, personajul interpretat de Wentworth, este barbatul perfect. Totusi, nu prea stim detalii si despre barbatul din viata reala, asa ca ne-am gandit sa facem o paralela intre cei doi, pentru ca in final sa va invitam sa decideti: Wentworth sau Michael?

Familie

Wentworth Earl Miller III este de fapt... mulatru. S-a nascut in Anglia si a fost adoptat de Statele Unite. Tatal sau are origini jamaicane, engleze si germane, iar mama sa are origini rusesti, libaneze, franceze, siriene si olandeze. O mixtura mai mult decat interesanta... De altfel, a si jucat un rol asemanator celui din viata reala. In Human Stain, el este Coleman Silk la tinerete, un afro-american... alb.

Michael este american. Tatal sau si-a parasit familia inca de cand el avea o varsta frageda, iar mama sa a decedat la cativa ani dupa aceea, el ramanand in grija fratelui mai mare.

Studii

Wentworth: A absolvit Universitatea Princeton, fiind licentiat in Istoria Literaturii Engleze.

Michael: Este licentiat in Inginerie civila si are o gandire profund analitica. S-a remarcat atat in liceu cat si in facultate, datorita inteligentei sale. Psihiatrul sau afirma ca este geniu, intrucat Michael poate sa sesizeze detalii pe care o persoana normala le trece cu vederea.

Alergii

Wentworth
: Este alergic la caini, pisici si mai nou... la oameni. Actorul a declarat intr-un interviu ca in urma unei imbratisari mai puternice cu fratele sau din serial s-a trezit cu o alergie foarte puternica. Vinovat se face de fapt machiajul puternic utilizat in acele scene, dar iata un alt lucru care ne place la Stinky (cum este el poreclit de prieteni): are simtul umorului puternic dezvoltat.

Michael: Pare a nu ii fi frica de absolut nimic, este puternic si nimeni nu ii poate sta in cale.

Tatuaje

Wentworth: Nu ii plac tatuajele si nici nu se gandeste sa isi faca unul. Tatuajele din Prison Break sunt temporare si sunt realizate in 4-5 ore. Din fericire pentru el si din pacate pentru noi, nu filmeaza scene unde apare la bustul gol decat maxim o data pe saptamana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.