Setari Cookie-uri

S-a gasit barbatul perfect!

Este frumos, destept, sensibil, saritor, puternic si are doar doua defecte: este puscarias si este personaj de film.

Michael: Are tatuata aproape toata partea superioara a corpului si si-a realizat tot tatuajul intr-o singura repriza, desi un om normal nu ar putea sa suporte atat de multa durere. Nu stim daca a fost sau nu cu intentie, dar tatuajul este sub forma unei bluze cu gulerul barcuta.

Poze

Wentworth: Se simte ciudat de fiecare data cand isi priveste pozele din reviste, pentru ca acestea sunt prelucrate in Photoshop. Din acest motiv, probabil, nu este atat de usor de sesizat faptul ca are un ochi caprui si unul albastru.

Michael: Singurele poze publice cu el sunt cele realizate de Politie si apar in ziare dupa ce a evadat.

Recunoasterea

Wentworth: A devenit cunoscut din clipa in care a aparut in doua clipuri ale lui Mariah Carey: We belong together si It's like that. A tinut sa ii multumeasca lui Mariah, pentru ca ea a fost cea care a decis ca este potrivit pentru cele doua clipuri. In videoclip, Mariah este asteptata la altar de Eric Roberts, dar fuge cu Wentworth. Aceasta aparitie i-a ajutat pe producatorii Prison Break sa ia mai usor decizia de a il distribui pe Stinky in rolul principal.

Michael: A starnit atentia in momentul in care a jefuit o banca.

Daca vrei sa revezi clipul care l-a facut cunoscut pe Wentworth, il gasesti mai jos. Fanele pot sa vada numai ultimele doua minute si jumatate.



Asadar, tu pe cine preferi: Michael sau Wentworth?

Un articol de Andra Micu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.