Setari Cookie-uri

Bobbi Brown: Make-up artista preferata a vedetelor

Make-up artist si fondatoarea propriei game de cosmetice si produse pentru ingrijirea pielii, vandute in peste 400 de magazine din intreaga lume (adica vreo 20 de tari), Bobbi Brown reprezinta un nume de referinta in industria mondiala a cosmeticelor, o prezenta nelipsita de la cele mai importante shooting-uri, de la cele mai renumite prezentari de moda, de pe platourile de filmare sau de televiziune.

Gama Bobbi Brown

Gama Bobbi Brown cuprinde o paleta larga de produse, de la farduri si accesorii, pana la demachiante, creme si lotiuni, concepute special pentru un machiaj perfect, de coperta.

Texturile sunt hidratante, cremoase, ultra fine si rezistente, fara sa incarce tenul, oferind acel aspect natural atat de cautat si apreciat in ultimii ani. Culorile sunt atat de variate si se combina atat de frumos, incat orice tip de piele isi gaseste nuanta potrivita. Mai mult decat atat, toate pudrele si fondurile de ten au la baza culoarea galbena, lucru extrem de important pentru crearea unui look cat mai natural.
Lotiunile si cremele, numai din uleiuri esentiale naturale, sunt special concepute, astfel imcat sa confere machiajului o baza excelenta si o rezistenta de lunga durata. Accesoriile sunt si ele profesionale, identice cu cele folosite de maestra Bobbi Brown la shooting-uri sau prezentari de moda.

Piesa de rezistenta Bobbi Brown: Eye Shadow

Fardul de ochi are o textura atat de cremoasa care ii confera o aderenta perfecta pe pielea fina din jurul ochilor, lasand-o hidratata si stralucitoare. Un alt plus il reprezinta faptul ca nu lasa impresia de pleoapa “incarcata” chiar daca e aplicat in mai multe straturi, atunci cand se doreste sporirea intensitatii privirii, desi oricum contine o concentratie mare de pigmenti, ceea ce se traduce printr-o perceptibilitate imediata a nuantei.

Carti publicate de Bobbi Brown

O tehniciana desavarsita si o artista in adevaratul sens al cuvantului, Bobbi Brown a decis in urma cu zece ani sa impartaseasca si altora din vasta experienta acumulata de-a lungul timpului, astfel ca pana in prezent “are la activ” patru carti cu sfaturi despre cum sa-ti pastrezi si sa-ti arati frumusetea la orice varsta.

- Bobbi Brown Beauty: The Ultimate Beauty Resource (1997)
- Bobbi Brown Teenage Beauty: Everything You Need to Look Pretty, Natural, Sexy & Awesome (2001)
- Bobbi Brown Beauty Evolution : A Guide to a Lifetime of Beauty (2002)
- Bobbi Brown Living Beauty (2007)

Trebuie sa mai stiti ca...

La inceputul carierei sale, Bobbi Brown a primit de la actrita Lauren Hutton doua sfaturi cu adevarat pretioase. In primul rand, degetele sunt cele mai bune ustensile atat pentru aplicarea fondului de ten si a anticearcanului, cat si pentru combinarea diverselor nuante de ruj, iar in al doilea rand, este foarte importanta folosirea unor culori potrivite tenului, pentru obtinerea unui look cat mai natural.

Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.