Setari Cookie-uri

Paris Hilton, printesa Americii

Oare mai exista persoane, interesate de ceea ce se mai intampla in lumea mondena, care sa nu stie inca cine este faimoasa Paris Hilton, cu cine umbla, ce mananca, la ce ora isi plimba cainii ? Aceasta a ajuns in situatia in care este urmarita de paparazzi la fiecare pas, acestia incercand in toate modurile posibile si imposibile sa o surprinda in diverse ipostaze. In orice caz, vedeta pare ca doreste sa atraga atentia in fiecare clipa si reuseste de fiecare data, chiar si prin lucruri socante.

De asemenea, aceasta nu se mai afla in relatii bune nici cu Lindsay Lohan, iar Christina Aguilera afirma intr-un interviu ca sarcina ei ar fi trebuit sa fie secreta pana in momentul in care ar fi inceput sa se observe, dar acest lucru nu a fost posibil deoarece Paris are un obicei mai putin placut de a vorbi ceea ce nu trebuie.

Cu Britney Spears racise la un moment dat relatia, dar nu a durat mult timp, fiind in momentul de fata cele mai bune prietene cand vine vorba de petreceri salbatice.

In ceea ce priveste dragostea, nu prea exista lucruri bune care pot fi spuse. In afara de faimosul scandal in care un fost partener a postat pe internet filmul in care faceau sex, sau de relatia cu multimiliardarul grec cu care se logodise la un moment dat, ori de ultima relatie pe care a avut-o cu un tanar care livra pizza, dar de care s-a despartit pe motiv ca era prea cuminte, nu se poate spune ca Paris sta foarte bine la capitolul barbati.

Se zvoneste ca in ultima perioada aceasta ar cam fi pus ochii pe David Beckham, dar nu ar fi decat un mare act de vitejie, pentru ca se stie cat de bine este ''pazit'' acesta de sotia sa, Victoria Beckham.

Exista totusi o mare dilema. In ciuda tuturor acestor scandaluri in care a fost implicata, printre care si cel in care a fost filmata fumand canabis, albumele ei se vand in continuare foarte bine, parfumurile, colectia de haine si de accesorii de asemenea. Imaginea ei vinde in continuare ! Are un talent de a iesi cu bine din orice scandal, de a-si pastra alaturi admiratorii, care i-au fost aproape si au incurajat-o, chiar au apaludat-o, in ziua in care a iesit din inchisoare.

Intr-o emisiune spunea chiar, cu zambetul pe buze, ca ea nu va mai urca niciodata beata la volan si in niciun caz nu va mai comite toate acele fapte grave, ca si cand ar fi fost lucruri simple. Dar nicioadata nu se tine de cuvant si oamenii s-au obisnuit cu acest comportament, ba de multe ori chiar asteapta sa vada ce va mai face nou, cum va mai surprinde.

Paris Hilton a fost, este si cu siguranta va ramane, Printesa Rebela a Americii.

Un articol de Loredana Toma
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.