Setari Cookie-uri

Povestea sanilor cu cariera

Ce stim despre Pamela Anderson? In inconstientul colectiv (in special cel masculin) dar si in constiinta maselor ea este asociata fara indoiala cu sani... sani... sani. Sani sustinuti de proteze si invaluiti intr-o aura de candoare ideal dozata (in proportie de 99%) si un procent de 1% rezervat limbajului. Plus nota indispensabila de blond platinat pe o lungime considerabila de podoaba de aceasta data naturala.

Casinicia lor a fost incarcata de picanterii de presa si violenta din partea lui Tommy, care in final a condus la despartirea lor in 1998. Cuplul are si doi copii: Brandon Thomas Lee, nascut in iunie 1996 si Dylan Jagger Lee nascut in decembrie 1997. In 1998 Tommy Lee a urmat terapie pentru controlarea agresivitatii si a fost obligat sa ii plateasca despagubiri fostei sotii. Pamela a recunoscut mai tarziu ca a continuat sa faca sex cu Tommy mult timp dupa despartire.

Incepand cu acest an a jucat in serialul V.I.P. in care a fost implicata si ca director executiv. Desi serialul a fost desfiintat de critici (deloc surprinzator) el a rezistat patru sezoane pana in anul 2002 si asta numai datorita aparitiilor blondei bombe sexuale.

Probabil explicatia sta in faptul ca producatorii serialului au descoperit secretul succesului: Ce este mai bun decat o Pamela? Doua Pamela!




In love we Rock

In 2001 il intalneste pe Kid Rock la concertul VH1 dedicat solistei Aretha Franklin si in primavara aceluiasi an incep o relatie care conduce la logodna un mai tarziu, in aprilie 2002. Cu o luna mai devreme ea anuntase ca era infectata cu hepatita C pe care o luase de la fostul ei sot. Ea chiar a facut o gluma spunand ca nu intentioneaza sa traiasca mai mult de zece-cincisprezece ani insa multe tabloide au speculat afirmatiile ei si le-au prezentat ca pe o stire de senzatie.

In 2003 Pamela si Kid Rock s-au despartit insa ei au reluat apoi legatura si pe 29 iulie 2006 chiar s-au casatorit si nu pur si simplu ci prin mai multe ceremonii: prima pe pe un yacht langa statiunea St. Tropez de pe Riviera franceza, urmata de o ceremonie neoficiala in Beverly Hills si alta in Nashville. La numai patru luni ei doi au divortat invocand diferente ireconciliabile.

In 2007 Kid Rock s-a simtit dator sa apere onoarea fostei logodnice si a avut o altercatie cu Tommy Lee in cadrul ceremonie de decernare a premiilor MTV. El declara pe atunci pentru tabloidul britanic The Sun: “Am facut ceea ce orice barbat ar fi facut. Este un nemernic.” El a fost deranjat de mesajele obscene pe care Tommy i le trimitea Pamelei in perioada in care el avea o relatie cu aceasta. Inca de pe atunci Kid Rock l-a amenintat pe Tommy printr-un mesaj si se pare ca nu a uitat. Amandoi cantaretii au fost convocati atunci la tibunal pentru comportament agresiv si amendati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.