Setari Cookie-uri

Sarah versus Carrie

Cand spui Sarah Jessica Parker, inevitabil te gandesti la cel mai curajos serial al ultimilor ani Totul despre sex. In aceasta primavara, fanii din lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura lansarea versiunii pentru marele ecran a filmului care a facut-o celebra pe Sarah. De la lansarea serialului in 1998, cu ajutorul stilistei Patricia Field, Sarah Jessica Parker a adoptat un stil vestimentar indraznet, reusind sa devina un model pentru femeile de toate varstele, dovedind ca regulile din moda sunt facute pentru a fi incalcate.

Cand spui Sarah Jessica Parker, inevitabil te gandesti la cel mai curajos serial al ultimilor ani “Totul despre sex”. In aceasta primavara, fanii din lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura lansarea versiunii pentru marele ecran a filmului care a facut-o celebra pe Sarah. De la lansarea serialului in 1998, cu ajutorul stilistei Patricia Field, Sarah Jessica Parker a adoptat un stil vestimentar indraznet, reusind sa devina un model pentru femeile de toate varstele, dovedind ca regulile din moda sunt facute pentru a fi incalcate.

Inca din primul sezon, Sarah Jessica Parker ne face cunostinta cu stilul sau cameleonic si ne demonstreaza ca accesoriile sunt cele mai importante piese ale unei tinute, preferatele ei fiind colierul din aur inscriptionat cu numele sau, “Carrie”, palariile cu flori, gentile plic sau manusile.

Saraj Jessica Parker

Pantofii lui Carrie Bradshaw au avut intotdeauna un rol important in film, actrita facand o adevarata obsesie pentru pantofii lui Manolo Blahnik, care prin intermediul serialului “Totul despre sex” a cunoscut faima internationala. Mesajul de pe robotul telefonului inregistrat de Carrie era: “Eu nu sunt acasa, dar pantofii mei, da. Lasati-le lor un mesaj!”. In sezonul trei, Carrie este atacata de un hot, care o lasa fara pantofii ei preferati, o pereche de sandale roz, Manolo Blahnik. In varianta pentru marele ecran, producatorii au hotarat insa ca dressingul lui Carrie sa nu mai fie dominat de pantofii Manolo Blahnik , ci de Dior, Balenciaga, Prada sau Christian Louboutin.

Sarah Jessica Parker De-a lungul celor sase sezoane, Carrie a facut senzatie cu rochiile sale, feminine, inflorate, scurte, lungi, cu strasuri si paiete, pene, din matase sau organza, cumparate din magazine second-hand sau creatii ale designerilor celebri: Oscar de la Renta, Gucci, Prada, Balenciaga sau Chanel. De asemenea, Carrie se descrie ca o persoana care traieste pentru moda si daca ar fi nevoita sa aleaga intre cina si Vogue, ar alege revista fara sa stea pe ganduri.

Ca si personajul sau din film, Sarah Jessica Parker a socat pe toata lumea cand a aparut la un eveniment, luna trecuta, purtand o superba rochie albastra, marca Steve&Barry, o companie americana care vinde haine la pretul de 10 dolari. Pentru covorul rosu, Oscar de la Renta este designerul preferat al actritei care prefera rochiile de printesa, modelul sau de eleganta fiind intruchipat de Audrey Hepburn. Sarah Jessica Parker are un fler aparte de a combina stilul vintage cu cel haute couture, reusind de fiecare data sa nu arate kitsch. Cheia succesului a fost dorinta actritei de a incerca mereu sa combine haine care, in mod normal, nu ar merge impreuna, dar la o privire mai atenta, se potrivesc perfect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.