Setari Cookie-uri

Sarah versus Carrie

Cand spui Sarah Jessica Parker, inevitabil te gandesti la cel mai curajos serial al ultimilor ani Totul despre sex. In aceasta primavara, fanii din lumea intreaga asteapta cu sufletul la gura lansarea versiunii pentru marele ecran a filmului care a facut-o celebra pe Sarah. De la lansarea serialului in 1998, cu ajutorul stilistei Patricia Field, Sarah Jessica Parker a adoptat un stil vestimentar indraznet, reusind sa devina un model pentru femeile de toate varstele, dovedind ca regulile din moda sunt facute pentru a fi incalcate.

Timp de 4 sezoane, Sarah Jessica Parker a avut parul lung, optand pentru bucle largi sau par drept. In sezonul 5, actrita isi tunde parul bob, declarand ca parul lung i se potiveste mai mult eroinei din film, dar ca adora aceasta noua tunsoare, care ii ofera multe posibilitati de a-l aranja.



Daca iti doresti sa te inspiri din stilul lui Carrie Bradshaw, iata cateva ponturi:


1. Fii curajoasa si incearca orice combinatie, nu trebuie sa iti fie frica de critica

Sarah Jessica Parker 2. Nu te sfii sa porti palarii barbatesti, cu flori sau cu ciucuri.

3. Carrie nu poarta foarte multe bratari, preferatele ei fiind colierele din perle, cu fructe sau cele delicate , cu diamante.

4. Pantofii trebuie sa fie fabulosi, spectaculosi si sa starneasca invidie.

Din 1998 pana in prezent, Sarah a pornit o revolutie vestimentara, ne-a facut cunostinta cu Manolo si ne-a facut sa bem Cosmopolitan. Alaturi de Audrey Hepbun, Marilyn Monroe sau Liz Taylor, Sarah Jessica Parker va fi mereu cunoscuta pentru stilul sau vestimentar glamour.

Un articol de Roxana Pitic

Foto: Trailer Sex and the city - The Movie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.