Setari Cookie-uri

8 barbati celebri si urati, dar cu sex-appeal

O veche zicala din popor spune ca barbatul ar trebui sa fie un pic mai frumos decat diavolul. Conform unor studii recente, in ziua de azi, tot mai multe domnisoare prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat mai putin prezentabil, deoarece pentru femei conteaza mai mult atitudinea decat aspectul fizic. Barbatii urati isi dezvolta de timpuriu alte calitati pentru a compensa lipsa frumusetii, de multe ori acestia avand mai mult succes decat barbatii gen Adonis, care sunt convinsi ca daca arata bine nu mai au nevoie de altceva pentru a cuceri reprezentantele sexului frumos.

O veche zicala din popor spune ca barbatul ar trebui sa fie un pic mai frumos decat diavolul. Conform unor studii recente, in ziua de azi, tot mai multe domnisoare prefera sa isi aleaga ca partener de viata un barbat mai putin prezentabil, deoarece pentru femei conteaza mai mult atitudinea decat aspectul fizic.

Barbatii urati isi dezvolta de timpuriu alte calitati pentru a compensa lipsa frumusetii. De multe ori acestia au mai mult succes decat "Adonis-i", care sunt convinsi ca daca arata bine nu mai au nevoie de altceva pentru a cuceri reprezentantele sexului frumos.

Mick Jagger Mick Jagger nu a putut fi considerat niciodata un barbat frummos, dar soarta i-a oferit sansa de a face parte din una dintre cele mai faimoase trupe a anilor 80. De-a lungul vietii, prin patul sau au trecut unele dintre cele mai faimoase actrite sau manechine ale vremii: Brigitte Bardot, sotia presedintelui francez, Carla Bruni, actritele Jane Seymour si Minnie Driver. Mick Jagger a fost casatorit de doua ori, cu Bianca Jagger, de profesie avocat, si cu topmodelul Jerry Hall, alaturi de care a stat 20 de ani.

Ronaldinho

Ronaldinho
este cel mai bine platit fotbalist din lume, dar si unul dintre cei mai urati. In ciuda aspectului sau fizic, brazilianul, poreclit “Dintosul” este unul dintre cei mai vanati burlaci din showbiz, milioane de femei din lumea intreaga suspinand dupa el.




Jay - Z Jay-Z
este, cu siguranta, un barbat invidiat. Pe plan personal, ii merge perfect: s-a casatorit cu iubita sa, apetisanta Beyonce, care conform ultimelor zvonuri, ar fi insarcinata, iar pe plan profesional, a semnat un contract in valoare de 150 milioane de dolari cu casa de productie Live Nations. Jay-Z este, de asemenea, si cel mai bogat cantaret, averea sa fiind evaluata la un milliard de dolari. Presa americana sustine ca sotul lui Beyonce s-ar fi iubit si cu Rihanna, cele doua fiind comparate mai ales cand tanara din Bahamas s-a lansat pe piata muzicala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.