Adio Patrick Swayze!

Adio Patrick Swayze!

Actorul american Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile sale din "Dirty Dancing" si "Fantoma mea iubita", a murit dupa o lupta indelungata impotriva cancerului de pancreas, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, citat de 9AM.ro

Actorul american Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile sale din "Dirty Dancing" si "Fantoma mea iubita", a murit dupa o lupta indelungata impotriva cancerului de pancreas, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, citat de 9AM.ro Retail jobs

Patrick Swayze a anuntat in martie 2008 ca sufera de o forma avansata de cancer de pancreas. El a fost internat in luna ianuarie pentru pneumonie si a negat in martie informatiile privind o agravare a starii sale, informeaza NewsIn citand AFP.

Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai agresive, numai unul din 10 bolnavi supravietuind la cinci ani de la diagnosticare. In plus, boala se extinde si la alte organe, ceea ce o face inoperabila in numeroase cazuri.

Patrick Swayze a turnat o serie de filme cu mare succes la public in anii '80 si '90.


Dupa mai multi ani in seriale si filme de televiziune, el a obtinut gloria in 1987, datorita comediei muzicale "Dirty Dancing", in care a jucat rolul unui profesor de dans. El a scris si interpretat unul dintre cantecele emblematice ale acestui film devenit un succes mondial, "She's like the wind".

In filmul de categorie B "Clubul de Noapte" (Road House), din 1989, el interpreteaza rolul unui bataus cu un corp sculptural si practicant al artelor martiale.

In "Fantoma mea iubita" (Ghost), aparut un an mai tarziu, el joaca rolul unei victime a unei crime care se intoarce pentru a-si bantui iubita. In 1991, in filmul de actiune "La limita extrema" (Point Break), a jucat alaturi de debutantul Keanu Reeves, viitorul star din Matrix. El a interpretat rolul unui surfer si parasutist care sparge banci.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri