Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai frumoase picioare de vedeta

Vedetele reusesc sa ne surprinda de fiecare data prin felul in care arata. Indiferent ca interpreteaza un rol sau se afla pe covorul rosu pentru a-si ridica vreun premiu binemeritat, tinuta lor este impecabila. Le admiram cum isi etaleaza mandre corpul bine lucrat, in special picioarele.

6. Jessica Alba

Jessica Alba este intotdeauna o aparitie incantatoare pe covorul rosu. Pe langa zambetul incantator si atitudinea increzatoare, picioarele sexy, ii completeaza silueta armonioasa. Proaspata mamica se mentine in forma prin miscare si gimnastica aerobica.

5. Naomi Campbell

La aproape 40 de ani, Naomi Campbell, inca este considerata unul dintre modelele cu cele mai frumoase picioare. Desi in ultima vreme nu se poate tine departe de scandaluri, pe planul profesional se descurca de minune. Aceasta si-a lansat propria linie de imbracaminte si are propriul parfum.

4. Charlize Theron

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Charlize straluceste de fiecare data in tinute semnate John Galliano, Dior Couture sau Lanvin. Afisand mereu un corp perfect, stie sa poarte cu clasa orice tinuta. Secretul siluetei de invidiat il constituie exercitiile Pilates si un stil de viata sanatos. De asemenea, frumusetea picioarelor ei, se datoreaza baletului practicat in anii de adolescenta.

3. Jennifer Aniston

Cu o personalitate puternica si un fizic de invidiat, Jennifer Aniston se innumara printre vedetele cu cele mai frumoase picioare. Mereu o aparitie eleganta, nu poate trece neobservata datorita picioarelor ferme si gleznelor subtiri. Asemenea predecesoarelor ei, urmeaza un stil de viata sanatos pentru a se mentine in forma.

2. Gisele Bundchen

Supermodel de success, Gisele, isi afiseaza cu mandrie la fiecare prezentare, picioarele-i superbe. Pentru a se mentine in forma, practica yoga si evita mancarea nesanatoasa. Gisele Bundchen este la ora actuala cel mai bine platit fotomodel. A prezentat pentru cele mai mari case de moda si a aparut pe coperta a zeci de reviste de specialitate.

1. Cameron Diaz


Actrita are nu doar cel mai frumos zambet, ci, si cele mai frumoase picioare. Cu un corp splendin, bine proportionat, arata perfect in orice outfit. Cameron isi lucreaza muschii picioarelor facand foarte mult sport.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.