Setari Cookie-uri

Robert Pattinson, un sex simbol cam nespalat!

Nascut pe data de 13 mai 1986 la Londra, Robert Thomas Pattinson este un cunoscut actor, manechin si muzician. Robert canta la chitara de la varsta de 5 ani, iar la pian de la 3. A jucat in numeroase piese de teatru si, dupa ce a acumulat experienta, a inceput sa cocheteze cu actoria, primul sau film fiind Vanity Fair. S-a facut remarcat in urma filmului Harry Potter si Pocalul de Foc, in care l-a interpretat pe Cedric Diggory.

In ceea ce priveste stilul vestimentar, in viata de zi cu zi Pattinson opteaza pentru un look casual, fiind adeptul camasilor in carouri, al jeans-ilor si al baschetilor. Insa, la evenimente, niciodata nu da gres, adoptand stilul elegant, clasic, in general format din smoking negru si nelipsita cravata subtire. Bineinteles, indiferent de stilul pe care il adopta, Pattinson se afiseaza intotdeauna cu legendara freza neingrijita si ciufilita, care face furori in randul milioanelor de femei.

Intimitatea nu mai este un cuvant cunoscut de tanarul actor, oriunde ar merge fiind recunoscut si provocand isterie nu doar in randul paparazzilor care sunt mereu pe urmele lui, ci si in randul fanelor disperate.

Conform presei, numeroase tinere actrite au fost iubitele lui Pattinson (Camilla Belle, Kristen Stewart si, mai nou, Emilie de Ravin). Insa in ciuda tuturor barfelor, actorul niciodata nu a facut declaratii referitoare la presupusele relatii de iubire.

Totusi, colega sa de pe platourile de filmare ale filmului Twilight confirma zvonurile legate de povestea de dragoste dintre ei. In urma unui interviu acordat celor de la News of the world, Kristen a marturisit ca Rob a cerut-o de sotie: “Mi-a cerut sa ma casatoresc cu el, in gluma. Ei bine, cel putin asa cred eu”. Poate ca pregatesc terenul pentru lansarea urmatorului film. Sau poate ca este adevarat. Dar, sincer, personal vorbind, nu este greu sa te indragostesti de un barbat atat de chipes si de atragator.

Momentan, Pattinson este in promovarea noului sau film, Remember me. Tanarul actor a dat viata personajului Tyler, un rebel in varsta de 21 de ani, care se afla intr-o relatie destul de tensionata cu tatal lui (rol interpretat de Pierce Brosnan).

De asemenea, actorul se pregateste de lansarea celei de a treia serie din Amurg, si anume Eclipsa. Premiera va fi pe data de 30 iunie, anul acesta. Pana atunci, fanele se pot multumi doar cu trailerele aparute si un nou pictorial in revista GQ Africa de Sud, in care Robert infatiseaza barbatul fermecator, plin de mister.




Un articol de Amelia C

Imagini oferite de Glendale Studio

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.