Setari Cookie-uri

E diabolic si ne-a vrajit!

Thomas Andrew Felton, cunoscut actor si muzician, s-a nascut pe data de 22 septembrie 1987 in cartierul Kensington din Anglia. S-a facut remarcat pentru rolul lui Draco Malfoy din filmele Harry Potter, filme inspirate din seria romanelor cu acelasi nume scrise de J.K. Rowling.

Se pare ca nu doar fanelor le place Tom Felton, ci si colegelor de pe platourile de filmare. In urma unui interviu acordat emisiunii Live with Regis and Kelly (in vara anului 2009), actrita Emma Watson, interpreta rolului Hermione Granger, a marturisit ca la inceput, cand filmau Harry Potter si piatra filozofala se simtea atrasa de interpretul lui Draco si majoritatea persoanelor din jurul ei stiau asta, chiar si actorul. Insa, spre dezamagirea ei, acesta niciodata nu i-a raspuns sentimentelor.

Tot pe platourile de filmare ale ultimului film din seria Harry Potter, Felton si-a gasit si dragostea. Este vorba despre Jade Olivia, cu care formeaza un cuplu inca din anul 2008. Chiar daca au lucrat impreuna pentru mai multe filme, fluturasii din stomac au inceput sa apara la filmarile pentru Harry Potter si printul semipur. Cei doi au sarbatorit trecerea in noul an pe plajele insorite din Miami, departe de vremea mohorata din Anglia.

Momentan, actorul se afla pe platourile de filmare ale ultimei parti din seria Harry Potter (Harry Potter and the Deathly Hallows- part I). Filmul va avea premiera pe data de 19 noiembrie 2010 in Statele Unite, iar la noi va aparea pe 26 noiembrie. Cu siguranta fanii asteapta nerabdatori aparitia filmului, insa deocamdata se pot multumi cu posterele si trailerele oficiale puse pe internet.





Un articol de Amelia C
Foto: hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.