Setari Cookie-uri

11 motive pentru care ai putea sa fii Miranda

Miranda este un personaj unic, asemenea celorlalte trei eroine. Cu o minte agera, isi sustine ideile prin argumente greu de combatut si este o buna confidenta. Iti suna cunoscuta decrierea? Urmareste topul celor 11 motive propus de redactorii revistei iVillage si afla daca esti o sosie a Mirandei.

6. Iti sustii opiniile fara teama

Esti o persoana hotarata care nu are probleme in exprimare. Fire directa, nu esti adepta ocolisurilor si nici nu ti-e teama sa-ti exprimi nemultumirile cu voce tare. Chiar daca unii cu greu iti accepta opiniile, preferi sa fii directa si sincera decat mincinoasa si iporcita.

7. Stii sa ierti

Chiar daca accepti cu greu o tradare, analizezi bine situatia si in final acorzi o noua sansa. Insa, inainte de a lua decizia finala te gandesti bine, deoarece nu vrei sa fii mintita din nou. Spre exemplu, Miranda a avut nevoie de cateva luni bune sa treaca peste dezamagirea pricinuita de tradarea lui Steve.

8. Nu ai suficienta incredere in tine

Increzatoare in abilitatile profesionale, esti nemultumita de aspectul fizic. Tinzi mereu sa iti compari corpul cu cel al modelelor de succes. Insa, pe de-o parte, esti mandra ca duci un stil de viata sanatos. Esti de parere ca barbatii nu te considera o femeie sexy, fiind fermecati doar de inteligenta ta.

9. Stii sa te distrezi

Asemenea Mirandei, esti ocupata cu viata de familie si cariera, greu gasind loc si pentru placerile proprii. Insa, nimeni nu poate munci non-stop, fara sa aiba si alte activitati relaxante. Asa ca nu refuzi o iesire in club cu prietenele. Comanzi cateva cocktail-uri si esti gata de distractie pana dimineata.

10. Esti o feminista

Consideri ca femeile sunt la fel de puternice precum barbatii sau chiar mai bune. Esti o fire independenta, hotarata sa sfidezi ideile invechite despre rolul femeii in societate. Implinirea profesionala este pe primul plan, locul secund fiind ocupat de casnicie.

11. Te bazezi pe prietenele tale

Acordand prea multa importanta job-ului si nefiind o iubitoare de copii in trecut, observi ca rolul de mama s-ar putea sa te depaseasca. Insa, din fericire ai la cine sa apelezi. Prietenele tale experimentate si binevoitoare sunt gata sa te ajute cu sfaturi. Si Miranda a contat in situatiile dificile pe Carrie si pe celelate prietene loiale.

Foto: www.hepta.ro

Citeste si:

Are u a Sam? 11 motive pentru care ai putea sa fii Samantha
5 barfe de la premiera Sex and the City 2
10 reguli ca sa traiesti ca in Sex an the city



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.