Setari Cookie-uri

Are u a Sam? 11 motive pentru care ai putea sa fii Samantha

Desi Kim Katrall, interpreta Samanthei din Totul sepre sex, sustine cu tarie I am not Sam , personajul sau reprezinta sarea si piperul in faimosul serial. Dezinhibata si cu tupeu, este protagonista celor mai picante momente. Te regasesti cumva in descriere? Redactorii revistei iVillage, au intocmit un top 11 al principalelor caracteristici ale acestui personaj.

Desi Kim Katrall, interpreta Samanthei din Totul sepre sex, sustine cu tarie “I am not Sam ”, personajul sau reprezinta sarea si piperul in faimosul serial. Dezinhibata si cu tupeu, este protagonista celor mai picante momente. Te regasesti cumva in descriere? Redactorii revistei iVillage, au intocmit un top 11 al principalelor caracteristici ale acestui personaj.

1. Esti o femeie de success in afaceri

In calitate de director al propriei firme de PR, Samantha stie foarte bine cum sa conduca o afacere spre drumul succesului. Asa si tu, esti recunoscuta si apreciata pentru spiritul organizatoric si strategiile infailibile .

2. Te mandresti cu experientele tale picante

Esti o fire energica, adepta dictonului “In dragoste nu conteaza varsta” si iti place sa traiesti clipa. Daca s-a ivit ocazia sa iesi cu un barbat mai tanar, de ce nu? Esti mandra nu doar de curajul tau dar si datorita privirilor acide ale rivalelor apropiate de varsta lui,care si-ar dori atat de mult sa fie in locul tau. Cat despre un barbat mai in varsta, iti ofera siguranta, liniste si mai multa incredere. Pana la urma e vorba de compatibilitate, dorinta si placerea de a iubi.

3. Ai o viata sexuala plina de aventuri

In materie de sex nu te dai inapoi de la nimic. Romantism si afectiune? Hmmm…nu-ti surad astfel de dulcegarii in pat. Esti dezinhibata, lipsita de prejudecati si iti place sa treci la momentul actiunii fara prea multe tatonari. Chiar daca ai incercat toate pozitiile posibile, intotdeauna ar mai fi loc de ceva nou. Tu detii controlul si iubitul tau nu poate decat sa fie fericit ca are o asemeanea partenera.

4. Politetea nu e punctul tau forte

Impulsiva si hotarata, esti mereu gata sa ripostezi daca e nevoie. Vorba aceea “Cu politetea mori de foame”, asa daca trebuie sa-ti ceri drepturile, nu stai foarte mult sa analizezi situatia si tonalitatea vocii.

5. Iubesti luxul la nebunie

Samantha castiga foarte multi bani si adora sa-i cheltuiasca pe lucruri scumpe. Chiar daca nu dispui de acelasi buget ca al ei, esti mereu in pas cu moda. Si nu adori luxul doar in materie de haine. Daca pleci in vacanta, hotelul, camera si serviciile oferite, trebuie sa fie ireprosabile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.