Setari Cookie-uri

11 motive pentru care ai putea fii confundata cu Charlotte

Charlotte este cel mai cuminte personaj din serialul Sex and the City. Este cea mai linistita, o fire visatoare, romantica. Nu de putine ori incearca sa le mai tempereze si pe celelalte 3 eroine. Uneori reuseste, alteori ba. Revista iVillage a intocmit un top al celor mai reprezentative descrieri ale acestui personaj indragit. Te regasesti cumva?

5. Esti sotia perfecta!

In bucatarie esti o zeita. Te descurci atat cu treburile gospodaresti, cat si cu copiii. Vrei sa fii o sotie model asa ca nu iti neglijezi nici sotul. Perfectionista cum esti, iti intocmesti un program riguros, astfel incat sa ai timp pentru toate. Esti ordonata si de aceea in jurul tau totul straluceste.

6. Nu renunti niciodata

Ai visat mereu la o viata fara griji, dar ai vazut ca nu totul poate fi pictat in roz. Cu toate astea, nu ti-ai pierdut speranta si ai continuat sa speri. Chiar daca Mr. Right se lasa asteptat, esti sigura ca acolo unde este, pe tine te asteapta si in curand isi va face aparitia. La fel si Charlotte, care dupa o asteptare lunga si o casnicie nereusita si-a intalnit alesul si visul ei de a deveni mama s-a implinit.

7. Iubesti animalele de companie

Dupa o intamplare nefericita, Charlotte primeste cadou un catel adorabil. Dupa ce, datorita frumosului patruped a scapat de o apasatoare depresie, cei doi au devenit prieteni nedespartiti. La fel si tu, iubesti animalele de companie, in special cainii. Pentru tine, compania lor, dupa o zi de munca, inseamna nu doar relaxare, ci revigorarea intregului organism. O plimbare seara cu prietenul tacut in parc e, cu siguranta, un remediu eficient dupa o zi obositoare, inainte de o binemeritata odihna.

8. Esti de moda veche

Orice ar fi, nu te poti schimba! Dar nici nu vrei. Daca tie iti este bine asa, nu mai conteaza parerea celor din jurul tau. Intr-un fel asa este : tie sa iti fie bine, restul nu mai conteaza. In special cand este vorba de relatii. El trebuie sa faca primul pas. In plus, noaptea cea mare se va consuma dupa casatorie. Esti o traditionalista si te mandresti cu asta.

9. Experimentezi cu interes in materie de moda

Stilul tau vestimentar nu poate fi definit cu usurinta. Acum porti o rochie eleganta, perle, dar, daca soarele straluceste cu putere, asortezi si o pereche de ochelari, fara sa stai prea mult pe ganduri. Maine, depinde ce te inspira. N-ai nici o problema in a te afisa cu o rochita verde crud si floricele multicolore. Stilul tau? o explozie de culoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.