Setari Cookie-uri

11 motive pentru care ai putea fii confundata cu Charlotte

Charlotte este cel mai cuminte personaj din serialul Sex and the City. Este cea mai linistita, o fire visatoare, romantica. Nu de putine ori incearca sa le mai tempereze si pe celelalte 3 eroine. Uneori reuseste, alteori ba. Revista iVillage a intocmit un top al celor mai reprezentative descrieri ale acestui personaj indragit. Te regasesti cumva?

10. Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste

Charlotte este o persoana extrem de optimista, binevoitoare. Si tu cunosti foarte bine sensul acestor cuvinte, de aceea, apreciezi finalitatea deciziilor tale. Altruista cum esti din fire, nu eziti sa fi pe faza la primul telefon. Chiar daca nu poti sa ajuti foarte mult, esti constienta de valoare cuvintelor bune de pus la rana.

11. Esti o sotie credincioasa

La bine si la rau, sotii se dedica unul celuilalt, cel putin asa ar trebui sa fie. Tu esti un model care in nici un caz nu ai abdica de la rolul ce ti se cuvine. Chiar daca el ajunge tarziu de la serviciu, il astepti acasa cu masa pusa, indiferent de ora. Nu pleci niciodata singura, fie si la shoping, mai ales ca si lui ii place sa te insoteasca. Cat despre infidelitatea, nu exista pentru tine, sau cel putin iti doresti sa nu o cunosti niciodata.



Citeste si:

Are u a Sam? 11 motive pentru care ai putea sa fii Samantha
5 barfe de la premiera Sex and the City 2
10 reguli ca sa traiesti ca in Sex an the city
11 motive pentru care ai putea sa fii Miranda




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.