Setari Cookie-uri

Cel mai iubit dintre vampiri: Robert Pattinson - cele mai recente barfe

Nebunia creata de fenomenul Twilight Saga capata din nou valente grandioase, deoarece in curand se va lansa cea de-a treia serie: “Eclipse”. Premiera este asteptata cu nerabdare deoarece promite mai multa adrenalina, actiune, si nu in ultimul rand, scene cat mai palpitante care-l au in prim plan pe Robert Pattinson.

Robert Pattinson, glumet si degajat, asa cum ne-a obisnuit, ofera cu zambetul larg pe buze raspunsuri ironice: fie ca ii este tare dor sa iasa la o intalnire, fie socheaza asa cum a facut in emisiunea lui Oprah. Intrebat daca vrea sa confirme zvonurile despre el si Kristen, acesta a oferit un raspuns caracteristic : “Kristen e insarcinata!”. Evident, aceasta afirmatie n-a facut mai mult decat sa incalzeasca atmosfera si sa dea nastere altor speculatii.

Constient insa de atentia acordata acestui subiect, dorind parca sa spuna mai multe, Pattinson alimenteaza zvonurile si prin alte declaratii cu subinteles. Acesta a declarat revistei Prade ca la filmarile pentru Eclipse, a filmat mult mai relaxat scenele in care o saruta pe Kristen.

Faima care l-a transformat intr-unul dintre cele mai vanate staruri de la Hollywood, nu i-a adus totusi doar motive de bucurie. Actorul inca nu s-a acomodat cu toata atentia care-i este acordata. Nu de putine ori a declarat ca este speriat de fanele si de paparazzi care-l urmaresc non stop. Recent, Robert Pattinson a socat printr-o declaratie acordata in cadrul unui interviu pentru TV Nightline: acesta se teme ca va muri la varsta de 30 de ani, deoarece i s-au intamplat prea multe lucruri bune.

Atata vreme cat isi va pastra aceeasi atitudine degajata, plina de umor, cu siguranta previziunile sale nu se vor adeveri. In plus,se pare ca actorul britanic incepe se obisnuiasca tot mai bine cu noul sau statut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.