Setari Cookie-uri

Cel mai iubit dintre vampiri: Robert Pattinson - cele mai recente barfe

Nebunia creata de fenomenul Twilight Saga capata din nou valente grandioase, deoarece in curand se va lansa cea de-a treia serie: “Eclipse”. Premiera este asteptata cu nerabdare deoarece promite mai multa adrenalina, actiune, si nu in ultimul rand, scene cat mai palpitante care-l au in prim plan pe Robert Pattinson.

UNIVERSAL CITY, CA - JUNE 06: Robert Pattinson and Kristen Stewart accept the Best Kiss Award onstage at the 2010 MTV Movie Awards held at the Gibson Amphitheatre at Universal Studios on June 6, 2010 in Universal City, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images) Intr-un alt interviu a recunoscut ca motivul pentru care nu au aparut foarte multe poze cu el si Kristen, este ca au invatat sa se ascunda mai bine. Asadar, se poate!

Pana la noi zvonuri, asteptam cu entuziasm premiera filmului “Eclipse” care va avea loc pe 2 iulie. In loc de incheiere, va aduc la cunostinta o alta noutate. Nu doar pentru admiratorii lui Robert, cat si pentru fanii lui Kristen Stewart si Taylor Lautner.

Fanii seriei Twilight doresc prezenta eroilor principali pe meleaguri romanesti. Astfel, cei mai infocati admiratori vor porni pe 1 iulie intr-un mars care va avea punctul de plecare din Bd. Unirii. Pentru a-i impresiona vor fi “inarmati” cu tricouri, stegulete si pancarte graitoare, destinatia fiind amfiteatrul Mihai Eminescu. Toata acesta reprezentatie va fi inregistrata si trimisa actorilor. Daca se vor lasa convinsi, acestia ar putea veni in Romania. Ce nebunie ar declansa vizita lor?! Imaginati-va!

Realizat de Cristina C.

Imagine front: Glendale Studio

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.