Setari Cookie-uri

Celebritatile in lupta impotriva cancerului la san

Sunt frumoase, au sume enorme de bani in conturi, sunt independente, pot avea tot ce vor insa, nu pot scapa de problemele obisnuite ale omului de rand. Numeroase vedete au reusit sa faca fata cu brio unor boli grave precum cancerul. Datorita echipelor de medici, familiei si prietenilor, dar si perseverentei si increderii in fortele proprii, celebritatile au iesit victorioase in urma acestei lupte aprige.

4. Betsey Johnson

Betsey Johnson este cunoscuta intregii lumi datorita stilului sau indraznet si excentric. In anul 1999, designerul a fost diagnosticat cu cancer la san. In acel moment Betsey nu realiza ca este in pericol de a-si pierde viata, ci ea se gandea mai mult la faptul ca vestea ar putea avea un impact negativ asupra afacerilor sale.

5. Richard Roundtree

Actorul de culoare, Richard Roundtree, reprezinta dovada ca acest tip de cancer poate afecta atat barbatii, cat si femeile. Roundtree a descoperit un nodul mic in pieptul drept in anul 1993 si, in urma chimioterapiei, tratamentelor cu radiatii recomandate de medici si mastectomiei a iesit victorios din lupta impotriva cancerului.

Un articol de Amelia C

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.